Melegviccet posztolt az újpesti momentumos polgármester

2022. június 22. 18:30

A homofób poén közzétételét követően némi orbánozással igyekezett elterelni a figyelmet a témáról Déri Tibor.

2022. június 22. 18:30
null

Melegviccet posztolt privát Facebook-oldalán Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere. A privátra állított posztot egy olvasó küldte el a hvg.hu-nak. A vicc a következőképp szólt:

Déri később törölte a posztot.

„Család az család”

A hvg.hu megkereste Dérit a viccel kapcsolatban, aki válaszában a portál figyelmébe ajánlotta a vicc fogalmát. A vicc fogalmának ismertetése előtt Déri Tibor azt írta, fontos kiállni az LMBTQ jogok mellett,

 „Pláne a mai világban annyira fontos ez, mint az, hogy kiemeljük, negatív rekordokat döntöget a forint, vagy éppen a frissen megalakult Orbán-kormány az elmúlt húsz év legbrutálisabb megszorító csomagját készíti elő, és még nem tudni, hogyan kívánják csorbítani az önkormányzatok már eleve megnyirbált jogait”– tette hozzá.  Arra nem válaszolt, hogy miért törölte a posztját.

A hvg.hu megkérdezte a Momentum nemrégiben megválasztott elnökét, Gelencsér Ferencet, hogy

mennyire tartja összeegyeztethetőnek pártja értékeivel Déri posztját,

mire az elnök csak röviden válaszolt: „Semennyire. Beszélni fogok Tiborral”. Gelencsér nem tudott a posztról, a portáltól értesült annak tartalmáról.

Nyitókép: Facebook

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. június 23. 16:42
Minden család számít! Ez pontosan így van! Az anya-nő, az apa-férfi - és a gyerekeik - fiú, és lány!!!!!!!!!!!! EZ A CSALÁD! A ti szivárványos brancsotok nyomorék génhibás fajzat. Köp! Ennyi.
KBA98
2022. június 23. 16:01
és jól teszi, mert itt elolvashatja az olvasók véleményét!
Emery4919
2022. június 23. 12:43
Nem is rossz vicc.
Reszelő Aladár
2022. június 23. 10:23
Egy fideszes polginál maga Ursula szólított volna fel ritális öngyilkosságra egy újabb kötelezettségszegési eljárás megindítása mellett. De mivel Momentumos, így a dolog rendben van. Mi van háttértársaság? Kussoltok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!