Nincs jövője az MSZP-nek – mondta szövetségeséről a Momentum politikusa

2021. szeptember 24. 16:17

Újabb részletek Tóth Endre elnökségi tag kiszivárgott felvételéről, melyen bevallotta, lehetőségnek tartja a járványt a Fidesz visszaszorítására.

2021. szeptember 24. 16:17
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

„Most hallottam, talán az elnökségi ülésen mondta valaki, hogy elvileg az MSZP-sek arra készülnek, hogy még ezt a választást letudják, utána feloszlik a párt” – magyarázza Tóth Endre (nyitóképünkön jobbra, Fekete-Győr András pártelnök balján) azon a felvételen, melyről már korábban közöltünk részleteket.

A Momentum elnökségi tagja így látja: „Egy domináns szereplő van rajtunk kívül, a DK. Velük hosszú távon kell számolnunk, mert ők nagyon hatékonyan működnek. És azt látjuk, hogy az utóbbi időben azért nagyon erősen tudtak újítani és megerősödni. Gyakorlatilag Gyurcsány a semmiből rántotta elő a saját politikai túlélését.”

De az előválasztáson az immár DK-s Molnár Gyulával szemben Budafok-Tétényben induló politikus erről is beszélt a Mandinerhez egy csalódott momentumos által eljuttatott felvételen: „Ugye most beütött ez a járvány, meg a nyomában lévő válság, és ez egy (…) nagy lehetőség arra, hogy visszaszorítsuk a Fideszt.”

Az újabb részletből kiderül, Tóth szerint a szocialisták tudják, hogy ez az utolsó esélyük, most még be fogják dobni magukat teljes erővel, hogy nyerő pozíciókat szerezzenek meg. De pontosan tudjuk, hogy nekik nincs jövőjük.

Aztán egy lesz egy olyan része, ami a süllyesztőbe, mert annyira vállalhatatlan” – részletezte.

A felvétel vélhetően tavaly nyáron készült, s az események azóta részben igazolták ezeket a mondatokat, hiszen több politikus is Gyurcsányékhoz dezertált az MSZP-ből, s vélhetően a folyamat itt még nem állt meg.

Nyitókép: Tóth Endre Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronee
2021. szeptember 25. 07:02
Domináns ??? A momentum meg a dk??? Hahhhaaahhhhaaa #))))) tyhjajjjj hülyegyerekek ti még a szexuális életetekben sem vagytok dominánsak, max baszatáskák akiket használnak .... Balfasz belpesti elkényeztetett hülyegyerekek akik óvodásként játszanak a politikában. Találnátok már más hobbyt...
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. szeptember 24. 22:07
Lefogadom, hogy Soproni Tamás az ügynök a Momentumban, azt mondta, hogy nem akarnak összegyurcsányozódni, aztán tessék ősszegyurcsányozódtak.
Pitypangocska
2021. szeptember 24. 21:14
A kormányváltáskák a Cseh 4,5 mrd Ft-ból lettek kifizetve?
írmag
2021. szeptember 24. 19:58
Ez már a szellemi magaslatuk: "kormány váltáska" (a magyar helyesírás ellen, de a keskeny váll jelölése is lehet náluk), de nekik nagyon bejött, mert harmadjára is visszatértek vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik