A ti enyveskezű bandátokat csak a pénz érdekli

2021. augusztus 05. 07:26

Magyarországot nem a pénz tartja az Unióban, hanem az európai identitásunk.

2021. augusztus 05. 07:26
null
Tordai Bence
Tordai Bence
Facebook

„Nem, kedves Varga Mihály, Magyarországot nem a pénz tartja az Unióban, hanem az európai identitásunk és a közös értékekhez való ragaszkodás. A Fidesz-kormány nem összetévesztendő Magyarországgal: a ti enyveskezű bandátokat csak a pénz érdekli, ezt tudtuk eddig is.

De ezt ilyen nyíltan beismerni, ahhoz teljesen gátlástalannak, vagy nagyon butának kell lenni. Ilyen mondatok után nem meglepő, hogy már elindulni sem mer a választáson a miniszter »úr«: ezt a budai polgárok egyszerűen nem tolerálják!”

A kapcsolódó cikket ide kattintva olvashatják. 

Kép forrása: Tordai Bence Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. augusztus 05. 19:41
"A ti enyveskezű bandátokat csak a pénz érdekli" Ez a kiszólásod száz százalékig fedi Dobrev Klára nyilatkozatát hogy a kormányváltás után tiétek lesz a Norvég Alap, mint ahogy eddig sem kaptak egy megveszekedett petákot sem belőle a magyarok.
retsag
2021. augusztus 05. 18:31
Megérkeznek az amerikai katonák Taszárra. Mariska néni nézi az egyik néger katonát: -Jé, majom! Mire az egyik magyar katona gyorsan rászól: -Dehát Mariska néni, ne sértegesse azt a néger katonát, mert ő fog megvédeni minket! -Bo-bo-bocsánat -dadog a néni. -Oh, never mind, never mind! -szól a néger. Mire Mariska néni: -Jé, beszél!
Tibesz26
2021. augusztus 05. 18:21
enyveskezüeknek nevesztél minket úgy szétrúgnánk a pofádat te rohadék szemétláda gyere csak ki a forró kapu szorosba és ott verjük szét a pofádat a bandáddal együtt dögöly meg bence dögöly emga pokolba na bandáddal együtt
kolozsv
2021. augusztus 05. 17:07
"A ti enyveskezű bandátokat csak a pénz érdekli Magyarországot nem a pénz tartja az Unióban, hanem az európai identitásunk." Ez a majomarcú ezt a norvégoknak mondta? Annyira röhögök, hogy megint felköp az egyik moslék és mindjárt alá is áll.... Vajon érti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik