Bűnösnek vallotta magát az ügyvédpár, akik fegyvert fogtak a BLM-tüntetőkre

2021. június 18. 8:58
A férfit 750 dollár, feleségét pedig 2000 dollár megfizetésére büntették.

Amint arról korábban beszámoltunk, illegális fegyverhasználatért letartóztatták azt a missouri állambeli ügyvéd házaspárt, akik 2020. június végén fegyvert fogtak a BLM szimpatizánsaira, hogy megvédjék a házukat.

A BBC információi szerint a McCloskey-házaspár bűnösnek vallotta magát a tárgyaláson. Mark McCloskey azzal védekezett, hogy csak „a dühös tömeg” miatt reagált így, a kedden tartott tárgyalás után viszont azt is hozzátette:

„Ha egy ilyen tömeg közeledik felém, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy fizikailag is fenyegetve érezzék magukat, mert csak ez tántorítja el őket attól, hogy kárt tegyenek a házamban és a családomban.”

A férfit 750 dollár, feleségét pedig 2000 dollár megfizetésére büntették. Ügyvédi praxisukat folytathatják, és fegyvereiket is megtarthatják. Az ügyész nyilatkozata szerint azért úszták meg ennyivel, mert mindketten büntetlen előéletűek voltak, illetve ők maguk hívták a rendőrséget, és mert a fegyvert végül nem használták, senki sem sérült meg.

Kép forrása: YouTube

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egészen biztos vagyok benne, hogy vádalku miatt vallották magukat bűnösnek ("ha azt teszik, megússzák egy kis pénzbüntetéssel, és az ügyvédi praxis és a fegyverek is maradnak, ellenkező esetben kinéz egy jó pár évig elhúzódó pereskedés, aminek a végére börtönbe is kerülhetnek, de addig is folyamatosan a címlapon lesznek, mint a társadalom ellenségei")
Lassan eljutunk oda, ahol a Szovjetunió tartott annak idején, a koncepciós perek vádlottai bűnösnek vallják magukat, és a büntetés súlyosbítását kérik.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2021. június 18. 17:20

Tegyük hozzá, magánterületen, ahol az illegális behatolók fenyegetően léptek fel. Eddig ez minden államban ezt azt jelentette, hogy bármilyen eszköz megengedett. Eddig.

Méghogy Amerikában demokrácia van? Amerika egy antidemokratikus állam lett.

Pontosan ez történik, csak az amerikai ÁVO - egyelőre - nem nyilvánosan, terror-megfélemlítéssel "dolgozik", mint az ugyancsak nem keresztény, sémi NKVD, AVH elődei...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés