Blinken és a gyökértelenség

2021. május 2. 8:10

Gábor György
Facebook
Jön a zsidó- és cigányügyi nemzeti gyökérszakértő, a hatalom kihangosított és fölerősített sikongása, az 5-ös párttagkönyv tulajdonosa.

„Antony John Blinken, az USA 71. külügyminiszterének életrajzából tudható, hogy Donald M. Blinken és Judith Frehm gyermekeként zsidó családban született 1962. április 16-án. Blinken szülei elváltak, s Antony az édesanyjával maradt együtt és annak új férjével, Samuel Pisar ügyvéddel, aki túlélte mind az auschwitzi, mind a dachaui koncentrációs tábort. Az életrajzok ugyancsak meg szokták említeni, hogy édesanyja, Judith Pisar révén Antony félig magyar származású, ugyanis anyai nagyszülei az USA-ban született magyar zsidók voltak, vagyis a dédszülei a XIX. század végén – XX. század elején Magyarországról kivándorolt magyar zsidókként telepedtek le az Egyesült Államokban.

Érdekes, historikusan igen sok mindenről árulkodó, egy történésznek vagy egy szociológusnak sokatmondó, valóságos aranybányaként mutatkozó tényadatok.

És akkor jön a már korábban is sokszor bizonyított zsidó- és cigányügyi nemzeti gyökérszakértő, a hatalom kihangosított és fölerősített sikongása, a lovagkereszttel respektált és gazdagon honorált 5-ös sorszámot viselő párttag és (felül)keretező legény, Hermész, ki egy személyben az istenek hírnöke és a tolvajok patrónusa, s a párt szellemileg ékességes iránymutatójának szánt hasábjain elkövetett legújabb felböffentésében ekképp szólítja meg Antony Blinkent (meg hát vele együtt sokunkat, miheztartás végett): »Szokás nálunk emlegetni, hogy ön 'magyar gyökerekkel' rendelkezik. Ezt szeretném pontosítani: ön, külügyminiszter úr, magyar GYÖKÉRTELENSÉGGEL is rendelkezik, éppúgy, mint amerikai gyökértelenséggel. Éppen ezért van a maguk világa pusztulásra ítélve.«

Trump alatt ez a tónus takarékra volt téve, ez volt a fentről jött ukáz, Biden alatt azonban végre megint szabad, mi több, egyenest kötelező! Keresztényi halleluja!

És ha eljönne az a pillanat, amikor Izraelben Netanjáhú helyett valaki más alakít kormányt, akkor rezsimbüdzséből, elegáns díszkiadásban újra megjelenteti majd gondozója és kézből etetője a szerző veretes sorait a »bűzlő végtermékek«-ről, azokról, akiknek »puszta létezése indokolja az antiszemitizmust«, akiket sajnos nem sikerült beásni mindet nyakig az orgoványi erdőben«, s akik szakmányban és sunyin beletaknyolnak a nemzet medencéjébe.

Én csak arra kérném a Köves Slomó vezető rabbi és az EMIH által életre keltett Tett és Védelem alapítvány nagytudású, objektív és a szöveghermeneutikában jártas aktivistáit, hogy legyenek kedvesek értelmezni a szerző fent idézett incselkedő sorait.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony ám, faszikám, egy zsidó is lehet gyökértelen, mint azt a bunkó írásod is mutatja.

Ez az ember egy elmebeteg, aki írni még éppen tud, gondolkodni már nem.

Most folyik itt valami egészen gátlások és önkontroll nélküli politikai harc a politikai pozíciók és a döntési lehetőségek VISSZAVÉTELÉÉRT azok 2010 előtti birtokosainak részéről, kiegészítve a Nomentumos aktivistákkal, akiknek többsége családi szálakkal hozzájuk tartozik és köthető. A két kormányzás társadalmi eredményessége, a Fideszé és az előzőké, magáért beszél, éppúgy, ahogyan az időközben pozíciót nyert embereik tevékenysége Brüsszelben, az Unióban és itthon a megnyert önkormányzatokban. Nálunk Momentum tudott nyerni a Fidesszel szemben, a Fidesz gyenge volt, de ezek SEMMITTEVŐK, nagy, főleg nekik rokonszenves tervekkel. A már itt élők életének javítása, amennyiben ez az önkormányzattól lehetséges lenne és elvárható, nem látszik szempontnak.

Ez az a politikai harc, amibe nem kéne belelépni egy olyan közösség tagjának, amelynek pozitív szerepe az ország kormányzásában az utóbbi 75 évben erősen vitatható és mint a kommentekből látszik, vitatott is.

Jó lenne a békesség. Ennek érdekében a mandinak ezt a "gondolkodót" nem kéne többé szemléznie, mert minden szint alatti és láthatóan gyűlölet keltő.

Bayer Zsolt pedig egy nagyon rendes ember és jó író, jó közíró. Fáj nagyon a másik ember, aki NEM az övék, sikere? Többet tett le ennek a sokat szenvedett nemzetnek az asztalára, csak a legutóbbi, lengyel földről való nagyszerű híradásaival is, mint ez a szerencsétlen gyűlölködő.

A zsidók létszámának növekedése a történelmi Magyarországon:
1720-ban 12,000
1785-ben 75,000
1805-ben 130,000
1835-ben 165,776
A hivatalos számlálás bevezetésekor:
1869-ben 553,641
1880-ban 638,314
1890-ben 730,342
1900-ban 846,254
1910-ben 938,458
Forrás: Zsidó Lexikon, Budapest, 1929, reprint 1987, 553.old.
Ezzel szemben a zsidókat ezerharminc helyről utasították ki az ismert történelem során.
COMPLETE LIST OF JEWISH EXPULSIONS (1,030)
Posted on May 2, 2018, September 15, 2018 by lordmolyneaux

Gábor Györgyöt kirúgta Boros János a Filozófiai Intézetből, s azóta vérig sértetten, s indulatosan még inkább előbukik belőle a marxista...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés