Fidesz: Gyurcsány pártja most is az oltás ellen kampányol

2021. április 18. 16:29
A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a DK napközben felszólította a kabinetet, tűzzék ki a fekete zászlót a Parlamentre.

Gyurcsány pártja a vakcinák ellen gyűjtött aláírásokat és most is az oltás ellen kampányol – áll a közleményben, mellyel a DK fekete zászlós felhívására reagáltak, melyet a párt azután tett közzé, hogy elhunyt a koronavírus 25 ezredik áldozata Magyarországon.

Gyurcsány pártja azonnal vonja vissza a parlamenti határozati javaslatot, amelyben az oltás felfüggesztését kérik, mert bizalmatlanságot keltenek a vakcinákkal szemben és emberek életét sodorják veszélybe”

– írta a kormánypárt.

A Fidesz emlékeztet arra is, hogy a DK egyik önkormányzati képviselője azért halt meg, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el az oltást, és megbetegedett.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Izé de azt el tudod magyarázni, hogy a fekete zászló kitűzéséből hogyan jött az ki, hogy "az oltás felfüggesztését kérik"????

"Gyurcsány pártja azonnal vonja vissza a parlamenti határozati javaslatot, amelyben az oltás felfüggesztését kérik, mert bizalmatlanságot keltenek a vakcinákkal szemben és emberek életét sodorják veszélybe”
Te tényleg olyan hülye vagy, hogy nem érted azt amit olvasol és kommentálsz??????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés