DK: Tűzzék ki a fekete zászlót a Parlamentre!

2021. április 18. 13:28

„Amikor érzékelték, hogy nagy a baj, megpróbálták az ellenzékre kenni saját sarukat” – fogalmazott Varga Zoltán.

2021. április 18. 13:28
null

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatóján közölte, hogy 25 ezren haltak bele a járványba, ami szerinte „megelőzhető lett volna a rendelkezésre álló erőforrások helyes felhasználásával”.

Orbán Viktor kormánya „ehelyett adriázott, a megbetegedések emelkedését látva a nyitásról kezdett nemzeti konzultálni, majd amikor érzékelték, hogy nagy a baj, megpróbálták az ellenzékre kenni saját sarukat” – fogalmazott az ellenzéki politikus.    

A DK képviselője azt mondta, a kormánynak legalább most kellene önkritikát gyakorolnia, „ha már a védekezés alatt cserbenhagyták a magyarokat, nem voltak hajlandóak felkészülni, amikor lehetett volna, tömegesen tesztelni, amikor kellett volna, nemzetközi segítséget kérni, amikor látták, hogy sem elegendő ember, sem eszköz nem áll rendelkezésre a betegellátásban”.

A nyitókép illusztráció.A Hableány tragédia után készült. Forrás: Soós Lajos – MTI

(MTI)

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2021. április 19. 09:42
gyilkos moslék voltatok, vagytok, lesztek. Nem kell a duma, fölösleges.
nyugalom
2021. április 18. 20:31
Fekete zaszló - azert, mert nekünk ilyen ellenzekünk van!
nyugalom
2021. április 18. 20:18
Lapozzunk!
Bokros Birka
2021. április 18. 18:39
Kitűzzük, ha végre kihal a DögKeselyű meg a Ballik a parlamentből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!