Pert vesztett Fekete-Győr András ellen Tóth Csaba MSZP-s politikus

2021. február 19. 16:13
Az ítélet jogerős: nem rágalmazott a Momentum elnöke. A harc az előválasztáson – Hadházy Ákos részvételével – folytatódik.

Jogerősen is elveszítette a Fekete-Győr András ellen indított rágalmazási pert az MSZP-s Tóth Csaba – írta a hvg.hu által idézett közleményében a Momentum.

Fekete-Győr még szeptemberben beszélt az ATV Reggeli Start című adásában arról, hogy milyen akadályokat lát a közös lista állításával kapcsolatban, és milyen kizáró körülmények miatt nem tudna együttműködni bizonyos emberekkel.

Fekete-Győr azt mondta, garancia kell arra, hogy a közös listán nem szerepelnek olyan személyek, akik az elmúlt 30 évben megkárosították a magyar adófizetőket,

vagy csalásban, lopásban vettek részt.

A beszélgetés egy pontján a Momentum elnöke elmondta, hogy a zuglói Tóth Csabát nem szeretné a közös listán, vagy a Parlamentben, vagy bármilyen politikai intézmény közelében látni, azonban ha megnyeri az előválasztást, akkor a választói akarat érvényesül.

Érdekes, az elmúlt napok híre alapján úgy tűnik, Fekete-Győr tesz is azért, hogy a szocialista politikus ne kerüljön újra pozícióba: hétfőn ugyanis a Momentum bejelentette, hogy Hadházy Ákost elindítják a zuglói előválasztáson Tóth ellen.

Hadházy másnap bele is szállt leendő ellenfelébe, a konfliktus legújabb fejleményeiről itt, itt és itt olvashat.

Mindenesetre az első csatát Tóth bukta el: a bíróság határozata szerint Fekete-Győr András szavai alapján nem egyértelmű, hogy milyen kontextussal kapcsolatban nem szeretné Tóth Csabát a közös listán látni, ebből kifolyólag az MSZP-s politikus keresetét elutasították.

Nyitókép:MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És akkor moat képzeljük el, ahogy Hadházy Tóth Csabáért kampányol majd Zuglóban - vagy fordítva.

Mápedig erről ugatnak a ballib beszélő fejek mindig (azaz hogy az "előválasztás" vesztese teljes mellszéleséggel fog kampányolni a nyertesért...)

Na már az sajátos volt... aláírattak valami megállapodást velük, hogy a vesztes a győztessel együtt köteles kampányolni... aztán érdekes módon Kálmán Olga hirtelen eltűnt... "egészségügyi okokra" hivatkozva... aztán amint Karácsony nyert, mindjárt megibt fitt volt ahhoz, hogy posztot kapjon... vicc.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés