Hadházy: Egy normális demokráciában nem biztos, hogy bejutna a Fidesz a parlamentbe

2021. február 16. 22:06

A Momentum által támogatott politikus szocialista ellenfelébe, a zuglói Tóth Csabába is keményen beleszállt.

2021. február 16. 22:06
null

Alighogy megdicsérte az MSZP-s Harangozó Tamás Hadházy Ákost, – mert a politikus ígéretéhez híven nem indul ellene ismét a szekszárdi egyéni körzetben – a volt LMP-s társelnöknek sikerült „belefújnia a nullás lisztbe”.

„Ha Tóth Csaba indul Zuglóban, akkor sajnos nem a legjobb jelöltről van szó” – minősítette a szocialista politikust Hadházy, aki a Momentum színeiben Tóth ellenfele lesz a XIV. kerületi előválasztáson.

„Akik ezt a műsort nézik, azokkal egyetérthetünk, hogy ha egy normális országban élnénk, ahol nincs kormánypropaganda, ahol egyenlő esélyek vannak az ellenzékiek és kormánypártiak között, akkor most nem arról beszélgetnénk, hogy meglesz-e az az 51 százaléknyi  most ellenzéki képviselő, hanem arról, hogy a Fidesznek meglesz-e az öt, vagy csak a négy százaléka” – folytatta a kedd esti Egyenes Beszédben az állatorvosból lett politikus.

Rónai Egon felvetésére, hogy közel 3 millió fideszes szavazó van az országban, Hadházy úgy reagált: ha nem lenne kormánypropaganda, – ami szerinte Fidesz-kampány – „akkor nem ilyen százalékok lennének”.

Ezután a korrupcióról beszélt, és azzal vádolta Tóth Csabát, hogy „túl csendes volt” ezekben az ügyekben.

„Csak akkor nyerhetünk, ha lesz még néhány százezer ember, aki elhiszi nekünk, hogy teljes változást fogunk hozni az országban” – zárta Hadházy a beszélgetést.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. március 08. 20:07
"Egy normális demokráciában nem biztos, hogy bejutna a Fidesz a parlamentbe" Egy normális demokráciában alig számítana, hogy éppen milyen pártok ülnek a parlamentben, mert a főbb kérdések úgyis népszavazáson dőlnének el, és a parlament köteles lenne a döntésekkel összhangban törvényeket hozni, ha egyetért a döntésekkel, ha nem, mert ha nem tenné, akkor az államfő feloszlatná és új választást írna ki.
kisatilla
2021. február 20. 12:12
A te normád nagyjából egy döglött béka segge alatt van. Nem vagy teljesen normális, a hülye performanszaid a bunkó ember infantilis megnyilvánulásai.
Tamzol
2021. február 17. 12:53
A q...a anyádat, te elmerottyant hullaházi! Az ilyen opniszökevény taknyok meg sem szólalhatnának egy normális demokráciában!
péterx
2021. február 17. 10:40
Lám, a "szuverén" és állítólag önállóan gondolkodó Hadházy tudja minden egyes - konkrétan 3 millió - Fidesz-szavazóról, hogy azok buták, manipulálhatók, könnyen bedőlnek a propagandának. De bezzeg az ellenzéki szavazók nem ilyenek: ők szuverének, szabadon fontolgatnak, nem állnak semmiféle propaganda hatása alatt: ezért kell nekik az DK-önkormányzati plakátkampány, ezért követelt - jogellenesen - kis-Karácsony négyoldalas saját helyet a budapesti kiadású lapoknál stb. Csodás ez a Hadházy, hát nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!