Tóth Csaba: Hadházy úgy váltogatja a pártokat, mint más az alsógatyát

2021. február 17. 15:39

Beleálltak a Momentum jelöltjébe az MSZP politikusai, mert el mer indulni ellenük az előválasztáson.

2021. február 17. 15:39
null

Egyre nagyobb a feszültség az ellenzéki pártok között, miután a Momentum bejelentette, hogy Hadházy Ákost indítja a zuglói körzetben az előválasztáson a szocialista Tóth Csabával szemben. Tegnap Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese az atv-ben kijelentette, nehéz lesz úgy kormányt váltani, ha a Momentum nem megfelelő jelöltállítási politikát folytat.

Hadházy Ákos szintén az atv-nek azt mondta ellenfeléről:

majd hozzátette, hogy Tóth „túl csendes volt” egyes korrupciógyanús ügyekben. „Csak akkor nyerhetünk, ha lesz még néhány százezer ember, aki elhiszi nekünk, hogy teljes változást fogunk hozni az országban” – fogalmazott Hadházy.

Úgy tűnik ezzel belháborút robbantott ki az ellenzéki összefogásban, mert ma reggel maga Tóth Csaba vágott vissza.Tóth Fiala János reggeli műsorában Hadházyról  azt mondta,  olyan ember „akinek az ország a Fidesz kétharmados többségét köszönheti”, valamint hogy 

 Tóth Csaba arról is beszélt, hogy a Momentum azért Zuglóban indítja Hadházyt, mert könnyen nyerhető, ellenzéki körzetnek gondolják.  „Választhatott volna Felcsútot, vagy bármelyik másik fideszes körzetet, de ők a könnyebb utat akarják” – mondta, hozzátéve, hogy a Momentum foglalkozzon inkább a fideszes körzetekkel, ne Zuglóval.

Tóth végül kijelentette, nem látja értelmét Hadházyval nyílt vitát kezdeményezni, mert „Ha olyan ellenfél érkezik, aki nem sanda szándékkal jön, hanem komolyan Zuglóért képes tenni, akkor szívesen vitázom, mással nem.”

Borítókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. február 18. 16:49
„Hadházy úgy váltogatja a pártokat, mint más az alsógatyáját”. Igen ám, de Hullaházy nem váltogatja a zokniját, vélhetően az alsógatyáját sem! Mert Bölcs Salamon mondá vala: "Akinek a zoknija büdös, lyukas, annak az alsógatyája féknyomos, szaros és húgyfoltos!"
syphax
2021. február 18. 11:15
"..Tóth Csaba: Hadházy úgy váltogatja a pártokat, mint más az alsógatyát.." (ÉRTSD: MINT A TAKONYGENYÓ MOMENTUMOSOK A SZAROS ALSÓGATZYÁIKAT....) NA MIALÓFASZ VAN A KÚÚRVANAGY BALLIBERÁLIS Ú.N. "ÖSSZEFOGÁSOTOKKAL" GYURCSÁNYFLETÓ BAZZDMEG? MIHELYST ELŐÁLL EGY LÉGYPISZOKNYI-PICINY PROBLÉMA MÁÁR BASZOGASSÁK EGYMÁST A JELÖLTJEITEK FASZÁUL!!! CSINNYÁJJÁTOK CSAK CSINNYÁJJÁTOK MOSLÉKKOALICIÓSOK...FRANKÓN!!! MAJD MEGFOJTJÁTOK EGYMÁST EGY KANÁL VIZBEN..AHOGYAN TI BALOSOK SZOKTÁTOK....
Harangláb
2021. február 18. 10:56
...Ez nem volna,baj, ha néha a zokniját is váltaná! :)))
rókabácsi
2021. február 18. 09:04
és neked mi van a bugyidban? csak nem hadházy lószerszáma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!