Hadházy kiverte a biztosítékot az MSZP-nél

2021. február 17. 10:09

Harangozó Tamás is nagyon zokon vette, hogy a független képviselő az előválasztáson elindul a Momentum színeiben Tóth Csaba ellen.

2021. február 17. 10:09
null

Csak hónapok múlva tartják meg a baloldali pártok az előválasztásokat, de már most egymásnak estek. Az MSZP-t nagyon rosszul érinti, hogy Hadházy Ákos a Momentum színeiben elindul Zuglóban, ott, ahol a szocialisták nyertek egyéni választókerületben 2018-ban. Azt sem igazán vették jó néven, hogy Hadházy finoman, körülírva, de valójában korruptnak nevezte Tóth Csaba MSZP-s parlamenti képviselőt.

Minderről tegnap az Atv-ben Harangozó Tamás szocialista frakcióvezető-helyettes is beszélt, mint mondta, értetlenül áll a dolog előtt, mert közös kormányzásra készülnek (a videón 9:12-től látható).

(A témában a jegyzetünk itt olvasható.)

(Atv-Mandiner)

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. február 17. 19:09
Gréczy nem a biztosítékot verte ki.
zakar zoltán béla
2021. február 17. 18:29
Véletlenül a lova vesszejének Viagrát adott?!
Moslékzabáló
2021. február 17. 17:47
Nem a szívem csücske Hadházy - most nagyon visszafogott voltam -, de nem értem a komcsik ajvékolását. Az előválasztás nem arról szól, hogy mindenki versenybe szállhat azon az oldalon, aki képviselőjelölt szeretne lenni, a szavazók eldöntik, hogy az indulók közül kit támogatnak a legtöbben, a többi ezt tudomásul veszi és beáll mögé? Vidám hónapoknak nézünk elébe.
Autoriter
2021. február 17. 17:33
Kérem a kávémat!!! :-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!