Tóth Csaba: Hadházy úgy váltogatja a pártokat, mint más az alsógatyát

2021. február 17. 15:39
Beleálltak a Momentum jelöltjébe az MSZP politikusai, mert el mer indulni ellenük az előválasztáson.

Egyre nagyobb a feszültség az ellenzéki pártok között, miután a Momentum bejelentette, hogy Hadházy Ákost indítja a zuglói körzetben az előválasztáson a szocialista Tóth Csabával szemben. Tegnap Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese az atv-ben kijelentette, nehéz lesz úgy kormányt váltani, ha a Momentum nem megfelelő jelöltállítási politikát folytat.

Hadházy Ákos szintén az atv-nek azt mondta ellenfeléről:

„ha Tóth Csaba indul Zuglóban, akkor sajnos nem a legjobb jelöltről van szó”,

majd hozzátette, hogy Tóth „túl csendes volt” egyes korrupciógyanús ügyekben. „Csak akkor nyerhetünk, ha lesz még néhány százezer ember, aki elhiszi nekünk, hogy teljes változást fogunk hozni az országban” – fogalmazott Hadházy.

Úgy tűnik ezzel belháborút robbantott ki az ellenzéki összefogásban, mert ma reggel maga Tóth Csaba vágott vissza.Tóth Fiala János reggeli műsorában Hadházyról  azt mondta,  olyan ember „akinek az ország a Fidesz kétharmados többségét köszönheti”, valamint hogy 

„Hadházy úgy váltogatja a pártokat, mint más az alsógatyáját”.

 Tóth Csaba arról is beszélt, hogy a Momentum azért Zuglóban indítja Hadházyt, mert könnyen nyerhető, ellenzéki körzetnek gondolják.  „Választhatott volna Felcsútot, vagy bármelyik másik fideszes körzetet, de ők a könnyebb utat akarják” – mondta, hozzátéve, hogy a Momentum foglalkozzon inkább a fideszes körzetekkel, ne Zuglóval.

Tóth végül kijelentette, nem látja értelmét Hadházyval nyílt vitát kezdeményezni, mert „Ha olyan ellenfél érkezik, aki nem sanda szándékkal jön, hanem komolyan Zuglóért képes tenni, akkor szívesen vitázom, mással nem.”

Borítókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vége a mosoly-diplomáciának, most már nyíltszíni kenyérharc folyik! Ugye, / adófizetőknek / drága össz-Fegyenc Párt ?

Nem arról szól az előválasztás, hogy a pártok jelölteket indítanak rajta, és aztán győz a legnépszerűbb?
Egyébként tény, Hadházy ugyanúgy leszarja Zuglót, mint az a kis buzi Karácsony tette anno. Csak arra kell nekik, hogy bejussanak a hatalomba.

Válaszok:
ThunderDan | 2021. február 17. 18:46

Nekem teljesen megfelel 2021-ben ez az ellenzéki magatartás.
Remélem, hogy azonban 2022-től a fidesz-nek jobb ellenzéke lesz!

Ez teljesen így van, önmagában ez a Tóth-féle megállapítás helytálló.

Hadházy ugye szekszárdi, semmi köze Zuglóhoz. Csak hát 2018-ban ott akkorát bukott, hogy csak na (pedig az MSZP-s Harangozó és az LMP-s jelölt is visszalépett a javára). Zugló meg a ballib egyik legkönnyebben nyerhető körzete. Az meg nyilván fricska az MSZP-nek, hogy éppen Zuglóban indul, és nem mondjuk egy hasonlóan könnyen nyerhető másik, mondjuk DK-s körzetben.

"...és nem mondjuk egy hasonlóan könnyen nyerhető másik, mondjuk DK-s körzetben. "

Egyértelműen fosnak a DK-tól. Az MSZP meg már egyre inkább egy fogatlan oroszlán. Lassan minden valamire képes figura átszivárog a DK-ba.

Ez elég nagy bukás volt.
Őt hirdették folyton az egyik TUTI BEFUTÓ ellenzéki jelöltként. Országos nagyágyúként kapott ki utcahosszal úgy, hogy a fideszes jelölt abszolút többséggel nyert.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés