Liberális médiumok és uniós biztosok – Gerald Knaus és befolyása

2020. szeptember 11. 20:46
Ha kell, a lobbista „órák alatt megmozgatja a világsajtót” – írja a Magyar Nemzet, de a portál szerint „Knaus rendszeresen találkozik uniós biztosokkal is”.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Nemzet információi szerint egy osztrák kutató terjeszt álhíreket Magyarországról. A hír kapcsán, maga a „politikai elemző” is megszólalt közösségi oldalán, nem cáfolva azt, csupán azt kérdezve: „Magyarországon néhányan elégedetlenek a munkánkkal?

Ha kell, a lobbista „órák alatt megmozgatja a világsajtót”

Gerald Knaus kapcsán azonban nem ez a legfrissebb fejlemény. A Magyar Nemzet pénteki cikke ugyanis arról tájékoztat, hogy információik szerint a „lobbista, ha kell órák alatt megmozgatja a világsajtót”. A portál szerint ugyanis többek között egy sajtómegjelenési lista is „egyértelműen bizonyítja, hogy Soros György hálózatának kulcsemberei néhány nap alatt képesek telekürtölni vádjaikkal – kis túlzással – a fél világsajtót”. A Magyar Nemzet teljes bejegyzését a témában ide kattintva olvashatják.

Liberális média és uniós biztosok

A Magyar Nemzet egy másik cikkéből az is kiderül, hogy „számos liberális média mellett Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke is feltűnő összhangban szólalt meg az European Stability Initiative (mint ismert Gerald Knaus, a Euro­pean Stability Initiative elnöke – a szerk.) által képviselt kommunikációs stratégiával kapcsolatban”.

A portál szerint

Knaus rendszeresen találkozik uniós biztosokkal is”.

A Magyar Nemzet egy forrása szerint Knaus megbeszélést folytatott többek között „Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, Johannes Hahn költségvetési, illetve Josep Borrell külügyi biztossal” is. „Utóbbiról Knaus nyilvánosan is posztolt” – írja a Magyar Nemzet, az alábbi fotót megosztva bizonyítékként:

Gerald Knaus és Josep Borrell találkozása.<br>Fotó: Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet ebben a témában írt teljes bejegyzését ide kattintva olvashatja el.

Címlapkép: YouTube

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már többször írtam, hogy a szuverenistaknak is ki kéne építeniük egy ilyen hálózatot.

Ha kell, "a lobbista órák alatt megmozgatja a világsajtót."

Így történhetett, hogy Németh Athina hazugságainak szennyes habjai rövid időn belül már Nagy Britannia partjait mosták.
Az atv.hu bukkant rá, hogy a magát mentősnek hazudó Németh Athina korábban a Financial Timesnak is nyilatkozott május végén.
Az MSZP-s videóban is szereplő nő ugyanazt mondta a Financial Timesnak is, mint amiről az MSZP videójában is beszélt: hogy hazaküldés után tíz gondozott betegből kilenc meghalt.

Németh Athina hitelességét vagy kilétét sem a rá hivatkozó politikusok, sem a hazai, illetve nemzetközi sajtóorgánumok (Euronews, Financial Times, valamint egy izraeli tévétársaság) nem is próbálták meg ellenőrizni, pedig egy rövid internetes keresés után kideríthető lett volna, hogy a nő korábban hol ápolónak, hol gyógytornásznak, hol orvosnak adta ki magát.
Mindez jól mutatja, hogy a jobboldali kormány elleni gyűlölet annyira kiéhezetté tette a balliberális erőket a Magyarországról szóló negatív hírekre, hogy ha ilyet szimatolnak, a legalapvetőbb újságírói alapszabályt is negligálják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés