Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Újra elgurult a viszkis üveg.
„A Facebook veszélyes üzem. Okostelefonnal bárhonnan, bármilyen állapotban fél pillanat alatt világgá lehet kürtölni a bennünk feszülő világmegváltó, vagy éppen elmeháborodott gondolatokat. Aki pedig folyton bármilyen állapotban van (értsd: részeg, mint a csacsi), és még túlmozgásos is – nos, rá halmozottan érvényes mindez. Az ilyen napjában akár többször is kiposztolhat idült hülyeségeket, amelyekkel tökéletesen hülyét csinálhat magából. S nem kizárt, hogy ő maga az egészről csak napokkal később értesül, miután magához tért a delíriumból. Persze, akad, aki évek hosszú során át annyi aljasságot, becstelenséget követett el, annyi kárt okozott, hogy már nem tud magából hülyé(bbe)t csinálni; rá a fenti tétel korlátozottan érvényes.
Ferenc tegnapi internetes ámokfutásáról jutott mindez az eszembe. Hogy a hazai szőlészet és borászat elismert (bár papír nélküli) szaktekintélye előzőleg mit fogyasztott, nem tudom, csupán sejtem. (Háromszor hatszor két deci duplán, jég nélkül. Tipp.) De hogy hatott, az biztos. Ordít a szövegből.”