Hidvéghi: Gyurcsányné szervezi az újabb lejárató akciót

2020. január 27. 15:03
A Fidesz EP-képviselője szerint egy Soros által finanszírozott jelentést fognak bemutatni az EP-ben.

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban. A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői „a Soros-hálózat hazug vádjait” mondták fel az EP-ben.

Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők „folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben”.

Kedden „Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe” – közölte. Kifejtette: egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az az Oktatói Hálózat készített, amelyet „Soros pénzel”, és amely annak idején a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott.

Hidvéghi Balázs szerint ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert „mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére”. De akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, „mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért és nemet mondunk a bevándorlásra” – hangsúlyozta a politikus.

(MTI)

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés