Püspöki beszéd: ott is homofóbiát lát a Magyar Narancs, ahol nincs

2019. augusztus 21. 10:14
Mi legalábbis hiába olvastuk át többször Kiss-Rigó László washingtoni beszédét, nem találtuk a balliberális hetilap által emlegetett homofóbiát.

„Homofób beszédet tartott Kiss-Rigó László augusztus 20. alkalmából Washingtonban” írja a Magyar Narancs a szeged-csanádi püspök kedden elhangzott prédikációjáról.

Egy baj van: sem a Magyar Narancs által (az MTI-ből) idézett beszédrészletekben, sem az MTI összefoglalójában nem olvasható egy szó sem a melegekről, de még távoli utalás sem hangzott el rájuk.

Hacsaknem a Magyar Narancs arra kattant rá, hogy Kiss-Rigó László felidézte Jézus példabeszédét a sziklára és a homokra épített ház sorsának különbözőségéről. Ez esetben viszont a Biblia alapvető ismeretének hiányáról tesznek tanúbizonyságot a szerkesztők. 

A Narancs és az Index is hangsúlyozza, hogy Kiss-Rigó László a liberális demokráciát kritizálta Washingtonban.

Nemrég adott nekünk interjút Megadja Gábor, az A szabadság reakciós harcosai – A haladó politika közép-európai bírálata című kötet szerzője, amelyben olyan, Amerikába menekült filozófusokról ír, akik úgyszintén igencsak erősen kritizálták a liberális demokráciát – például Eric Voegelin, Hannah Arendt vagy épp Molnár Tamás.

 

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Magyar Narancs egy intellektuális szemétlerakat.

Bár jelen esetben nem a homofóbia ellentettje nyilvánult meg, hanem a fóbiás homofóbia. Mindenhol homofóbiát lát.

Ezek a nem homofílek, nem vonzódnak betegesen a homokosokhoz, különben nem buziznák le szemrebbenés nélkül azt, akit utálnak, egy másik téma kapcsán. Ezek csak ócska provokátorok.

Az antiszemita téma kifingott, úgyhogy más megmentendő csoportra kellett parazitaként rácuppanni. Női egyenjogúság, elembété, migránsok. Ezt kell 0-24-ben nyomni, hogy nekik itt mennyire szörnyű a sorsuk (akkor meg miért jönnek ide, illetve miért nem mennek el?)

Nyugaton is kurrens még a téma. Melegházasság, ha ez megvan, akkor jönnek a "transzjogok", azaz a levágott farkú férfiak nőként való kezelése. Meg hát akad még bőven szexuális deviancia, vagy másság, vagy miafasznak nevezzem, amit ezeknek a retkeknek muszáj egyfolytában védeniük.

Mocskos buzik.

Vszg. a homokon csúsztak el. Ezek tökhülyék.

Én nem attól félek, hogy legalizálni akarják a pedofíliát, hanem hogy ennek a kurva szexuális-kisebbeség-jaj-elnyomják-kirekesztik-nem tartják őket normálisnak őket (Nem tartják normálisnak a normálistól eltérőt! Lassan már szavakat kell újraértelmeznünk) , szóval ennek a faszságnak soha nincs lesz vége.

Engem például azért foglalkoztat ennek az egész gendertémának az eszkalálódása nyugaton, (elsősorban a svédeknél, és angolszázs területeken), mert azt gondolom, hogy ha engedünk a lobbinak, és elfogadjuk a melegházasságot, akkor tuti az lesz a következő, ami épp odaát zajlik genderügyben. Semlegesnem vécék, és a többi elfajzott kreténség.

Valamennyire ilyen lehetett a nyugat-római birodalom összeomlása előtti évszázad. És akkor már inkább leszek a barbárokkal, mint ezzel az elfajzott civilizációval.

Mi köze ennek Kiss-Rigó püspök washingtoni beszédének? Itt most a téma csak az, hogy a püspök beszédét félremagyarázták, beleolvastak olyasmit, ami nincs s benne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés