Érinthetetlenek

2018. december 20. 20:38
A pórnép nem érintheti őképviselőségüket, mi több, azonnal és alázatosan teljesíteni kell legfurcsább kívánságaikat is.

„Érinthetetlenek, mert, mint mondogatni szokták, ők két és fél millió ellenzéki szavazót képviselnek. Ami ugyebár nyilvánvaló hazugság. Ők, egyenként pontosan annyi szavazót képviselnek csak, ahányan ebből a két és fél millióból rájuk, illetve pártjuk listájára szavaztak. A többieket nyilván nem, mert azok másokra szavaztak, nyilvánvalóvá téve, hogy nem őket akarják a TV-székházban látni. Szél és Hadházy pedig még annyit sem, hiszen ők az LMP listáján jutottak be, mely pártból aztán nagy ívben kivágták őket. Nidermüller egy másik izgalmas eset, ő ugyanis EP képviselő, és mint megtudtam, azokat is ugyanazon jogok illetik meg. Ha ez viszonos, tehát a nemzeti parlament képviselő is érinthetetlenek külföldön, akkor javaslom a magyar EP képviselőknek elfoglalni a brüsszeli TV-t és hasonló hülye pontokat beolvastatni. Lenne nagy meglepetés.

El nem tudom képzelni, mitől alakult ki bennük ez a felsőbbrendűségi érzés, annak hite, hogy bármit megtehetnek, mert ők országgyűlési képviselők. Hogy a pórnép nem érintheti őképviselőségüket, mi több, azonnal és alázatosan teljesíteni kell legfurcsább kívánságaikat is. Annál is különösebb ez, mert a produkciójuk alapján értelmileg nem a nép fölött, hanem jóval alatta helyezkednek el. Érdekes lenne ugyanis, ha a nép is így viselkedne. Ha ahelyett, hogy szorgosan és alázatosan megtermelnék a képviselő urak és hölgyek illetményét, a nép is rohangászna, sípolna és üvöltözne. Bár, elnézve a tüntiket, egy részük hajlamos rá. A látottak okán elképzelni is szörnyű, hogy miképpen viselnék magukat akkor, ha valami tényleges hatalomhoz jutnának.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A parlamentben, a MTVA-ban, a nyilatkozataikban, - és - kormányon, ne adj' Isten - ugyanúgy bunkók ezek a magukat politikai szent tehénnek mutató ellenzéki politkusok.

ja! pl. az is kurva furcsa kívánság, hogy a mi pénzünkből fenntartott köztévé ne hazudozzon, ne jöjjön féligazságokkal és ne hallgasson el fontos hazai híreket
pl. amikor itthon tüntetés van, akkor ne a párizsit mutassa

Nyilván nem tehetnek meg bármit, de a Köztévé székházába pont bemehetnek.
Ehhez képest nem akarták beengedni őket.
A tévét meg nem akarta senki elfoglalni, bár a Prostisrácoknak nyilván ezt kell mondania, hogy ütősebb legyen a dolog.

Azt meg már ne is feszegessük, hogy a rabszolgatörvény elfogadása után ki van a nép fölött és ki van alatta...

"...már a munka törvénykönyvének múlt héten elfogadott módosítása nélkül is lehet olyan munkaszerződéseket kötni, amik elképesztően kiszolgáltatottá teszik a munkavállalót. Konkrétan egy olyan 4500 fős Békés megyei kisvárost említett, ahol a helyi multinacionális cég a kormány stratégiai partnere, és három hónapos munkaidőkeretben heti 68 órában foglalkoztatja a munkavállalóit.

A szerződés alapján hét közben 12 órás műszakok vannak, amiket szombaton egy 8 órás műszak követ..."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés