A CEU-egyház szemforgatói

2017. október 15. 10:42

Vizvári Soma
Figyelő
A szemforgatás tényleg a valláshoz köthető, csak nem a keresztényhez, hanem az új világvalláshoz, amit a haladás egyháza, a CEU képvisel.

„Van abban valami rendkívül visszatetsző, hogy a progresszívek még mindig a valláshoz kötik a szemforgatás fogalmát, pedig eközben a valóság éppen az, hogy míg a vallásos emberek egyre többen magánügyként kezelik saját hitbéli meggyőződésüket, addig a haladás vívmányait, vagy célkitűzéseit bezzeg ezer és egy kórus zengi szerte a világon, a populáris kultúrától kezdve, a közösségi médián át, az egyetemek világáig. (...)

A genderhenger aktivistákat se érdekli, ha az átlag polgári család kitessékelné őket az ajtaján. Ők csak azért is rárontanak a lehető legtöbb eszközzel a családokra, újra és újra. Ahol az oktatáson keresztül még nem sikerül terjeszteniük őrületüket, ott a tv-ből már úgyis régóta ez megy. Látnunk kell, hogy a permanens genderforradalom számára se köz-, se magánterület nem létezik. (...)

Ha valakik ma kiüresítenek olyan több száz éves értékeket, mint a szólásszabadság, akkor azok nem a vallásos emberek. Sőt, ők jelenleg inkább újra megtöltik saját, több ezer éves értékeiket. A permanens progresszió viszont közben paradigmává változott, és még mindig úgy tesz, mintha régi szabályokat kéne ledönteni, pedig már jó ideje mindenki az ő szabályai szerint játszik. Ha jobban belegondolok, nem volt igazam a bevezetőben. A szemforgatás tényleg a valláshoz köthető, csak nem a keresztényhez, hanem az új világvalláshoz, amit a haladás egyháza, a CEU képvisel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Örvendetes, hogy vannak még normális fiatalok.

A történelem folyamán az éppen uralkodó ideológiák egy ponton:
túlfutották önmagukat.
Ez érvényes mindahány ideológiára.
Azonban: míg a kereszténység pl. az "ember, legyél jó és kerüld a rosszat" ideológiára épült, és még így is elvesztette vezető státuszát, addig a liberalizmusnak mondott szabadosság gátlástalansága az
"ember, szabad vagy, nem tartozol senki felé felelősséggel: tehetsz bármit, csak rajt ne kapjanak" jelszót sugallja.
Azaz: duplán, triplán rombolja az emberi gondolkodásmódot.
Ami nap mint nap szembejön velünk az életünk irányításában és lever bennünket.
Ha nem így lenne, az emberek nem mérgezték volna halálra az óceánokat, a földet, de legfőképp: az emberi agyakat.
Lásd: amerikai, nyugat-európai hangadó, terrorgépezetet, amely mindig a haladással kérkedik (Sátán), valójában mindent pusztít, amely az emberiséget nemessé tette-teszi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés