Feljelentette Soros Györgyöt a Jobbik

2017. október 12. 16:21
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt, hogy kiderítsék valóban létezik-e a Soros-terv – közölte Mirkóczki Ádám csütörtökön, Budapesten. Ha nem rendelik el a nyomozást, a kormánynak papírja lesz arról, hogy amit tesznek az egy „hatalmas agymosás” – tette hozzá a párt szóvivője.

A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt, hogy így derítsék ki, valóban létezik-e a Soros-terv. A feljelentést a kormánypárti politikusok közelmúltbeli kijelentései alapján állították össze – közölte Mirkóczki Ádám csütörtökön egy budapesti sajtótájékoztatón. A párt szóvivője hangsúlyozta: amennyiben a rendőrség mégsem rendeli el a nyomozást, a kormánynak és Orbán Viktor miniszterelnöknek is papírja lesz arról, hogy amit tesznek, az egy „hatalmas agymosás, egy hatalmas hazugság”.

A képviselő elmondta, hogy a Papp Károly országos rendőrfőkapitánynak címzett feljelentést alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás miatt tették. Az indoklásban hivatkoznak Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkárra, idézik Bakondi Györgyöt, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadóját, Halász Jánost, a Fidesz frakciószóvivőjét, Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnökét, Aradszki András energiaügyért felelős államtitkárt, Budai Gyula fideszes képviselőt, Kovács Zoltán kormányszóvivőt, valamint Fodor Csabát, a Nézőpont intézet ügyvezetőjét.

Mirkóczki Ádám azt is elmondta, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai, zárt ülésén megkérdezte a titkosszolgálatok jelenlévő vezetőit, hogy létezik-e a Soros-terv. Kiemelte, hogy a kérdésre nem kapott választ tőlük. Úgy fogalmazott, hogy az olyan emberekre, mint Soros György, nagyon is oda kell figyelni, ugyanis aki ekkora befolyással rendelkezik, azt nem lehet elbagatellizálni. A Fidesz viszont azzal, hogy „ilyen szinten túltolja azt a bizonyos biciklit”, csak azt éri el, mint aki a közmondásban farkast kiáltott – tette hozzá.

Egy kérdésre válaszolva azt felelte, hogy Soros György valóban nyilatkozott olyanokat, amiket a kormány idéz tőle, de eközben ezekkel ellentétes nyilatkozatokat is tett. A nyilatkozatok alapján pedig „még nem beszélhetünk tervről” – mondta. A szóvivő visszakérdezett, hogy a kormány miért nem beszél például Merkel-tervről, amikor Angela Merkel német kancellár vagy Jean-Claude Juncker, az az Európai Bizottság elnöke sokkal „meredekebb” igényeket, illetve cselekvési pontokat fogalmaztak meg. Ezzel együtt ezek is csak nyilatkozatok és nem tervek – emelte ki Mirkóczki Ádám, aki ezután komolytalannak minősítette az Origo információját, amelyik szerint a szocialista Botka Lászlóhoz hasonló Vona Gábor, a Jobbik elnöke is visszaléphet a miniszterelnök-jelöltségről.

(MTI)

Összesen 178 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennek az akciónak nem a sározás az elsődleges célja hanem Soros mosdatása.

1.A "Jobbik" inkább számoljon el a számvevőszéknek .
2. A "Jobbik" vergődik , mert úgy csinál , mintha nem tudná : ami jogilag nem megfogható-beazonosítható , az attól még létezhet...Például : paragrafus szerint nem jogellenes , de nem etikus . Vagy : a gyilkost bizonyíthatóság hiányában felmentették...Vagy : ha valaki megveri a felségét , de az nem derül ki , az jogilag nem létezik .

Mondjuk az is furcsa volt, ahogy anno szélsőséges muszlimokkal kavartak a törököknél, meg az iráni látogatásaik stb.

Azért ugye elolvastad ezt is: "...a Papp Károly országos rendőrfőkapitánynak címzett feljelentést ..."

Ha a Jobbik jelentgetni akar, egy hevenyészett névsor:
1. G. W. Bush
2. Tony Blair
3. Nicolas Sarközy
4. Paul Wolfowitz,
5. John Bolton,
6. Elliott Abramas,
7. Richard Perle,
8. Robert Kagan ...
9. Irving Kristol
És, hogy legyen demokrata is:
10. Chuck Schumer
Miután egy légiutas-kísérő megkérte, hogy kapcsolja ki a mobilját, felszállás közben a US Airways járaton New York és Washington DC között, 2009. december 13-án, Schumer utalás tett a légiutas-kísérőre, mint egy „kurvára”.
Ellenezte az Iránnal kötött nukleáris megállapodást.
Schumer támogatta az iraki háborús felhatalmazást, és a Kongresszusnak egy szigorú, pro-Izrael tagja volt.
Lehet még folytatni, ráadásul: a Jobbik lépése tőről metszett provokáció:
A siker reményében, ma, feljelenteni az USA állampolgárát, mégis, hol, kinél, minél?
Nyilvánvaló a kudarc, amit a Fidesz nyakába varrhatnának.
Feljelenteni azt az embert, aki semmiféle törvényes hatalmat nem képvisel, mégis:
Brüsszelben maga a bizottsági elnök, Juncker fogadta, úgy, mint fejedelmeket, államfőket sem szokás.
A Jobbik, most már legfeljebb patkányméregként lenne hasznos.

Ocsmás, aljas PR fogás, a választók becsapása. Vissza fog ütni és akkor megint magyarázkodhat Vona.

A Jobbiknak is megtalálhatja az interneten a soros elképzelést, tervet, ha úgy jobban tetszik javaslatot. Talán nincs a Jobbiknál aki tudna angolul? Erre Simicska nem ad pénzt?
Amire a kormány hivatkozik a georgesoros.com honlapon érhető el. Itt a linkje: https://www.georgesoros.com/20..
Ezt később egy riportban - feltételezhetően a nagy felhördülésre - némileg módosította és az egymillióból háromszázezer lett. A lényegen azonban ez nem változtat.

Elolvasva nincsen olyan benne, amely bűncselekmény, vagy bűncselekményre való felbujtás lenne benne. Így nyomozás indítása nem lehetséges.

Az pedig, hogy terv, az írás egyik fejezetében szerepel "Here are the six components of a comprehensive plan." (Íme egy átfogó terv hat összetevője.)

Ebből egy rész.

First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future. And, to do that, it must share the burden fairly – a principle that a qualified majority finally established at last Wednesday’s summit.

Adequate financing is critical. The EU should provide €15,000 ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health care, and education costs – and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity, which will have the added benefit of providing a justified fiscal stimulus to the European economy.

It is equally important to allow both states and asylum-seekers to express their preferences, using the least possible coercion. Placing refugees where they want to go – and where they are wanted – is a sine qua non of success.

Second, the EU must lead the global effort to provide adequate funding to Lebanon, Jordan, and Turkey to support the four million refugees currently living in those countries.

Thus far, only a fraction of the funding needed for even basic care has been raised. If education, training, and other essential needs are included, the annual costs are at least €5,000 per refugee, or €20 billion. EU aid today to Turkey, though doubled last week, still amounts to just €1 billion. In addition, the EU also should help create special economic zones with preferred trade status in the region, including in Tunisia and Morocco, to attract investment and generate jobs for both locals and refugees.

Most már érthető, hogy miért nem szavazta meg a migrációval kapcsolatos jogszabályt a Jobbik. Dupla S-es csicska lett a Jobbik Vona vezetésével. Így aki a Jobbikra szavaz, az MSZP-re, DK-ra szvaz. Tisztességesebb lenne, ha összeállnának és nyíltan szövetségre lépnének.

Mirkóczki Ádám meg menjen el orvoshoz, mert vagy a látásával van baj, vagy agyi problémái vannak.

Az előbb ídézett részben maga a szerző nevezi "egy átfogó terv "-nek, amely hat részből áll. (Here are the six components of a comprehensive plan.)

Soros Györgynek megvan a magyar állampolgársága. Ezt az Alaptörvény szerint nem lehet megvonni. Magyarországon pedig nem követett el bűncselekményt. Az nem bűncselekmény, ha a Fideszt le akarja váltatni, mint ahogy az sem, hogy egy tervet készít migráció témában és ezt nyilvánosságra hozza.

Tök hülye, aki ezt kitalálta. Két eset van.

1) Megtagadják a nyomozást bűncselekmény hiányában, mert pl. az aljasság nem azonos a bűncselekménnyel.

2) Elindítják a nyomozást, beidézik Gyuri bácsit, oszt várnak néhány évet, hátha elmegy:)

A jobbik ismét adott egy pofont a szarnak. Vagy magának. Vagy mindkettőnek. Vagy egyre megy.

A Jobbik Vona vezetésével egyre közelebb kerül az egy számjegyű támogatottsághoz. Ezt a közvélemény kutatások nem fogják hozni, de a választási eredményben benne lesz.

Sorosss nem.magyar állampolgár.
Csak "származású"
............

Rosszul tudod.

A Parlament honvédelmi bizottságának ülésén szóba került Soros György hazánkból való esetleges kitiltása is.

Pintér felszólalásában leszögezte, hogy Soros György ügyében eddig csak sajtóhírek jelentek meg, feljelentés nem érkezett a magyar rendőrséghez. A belügyminiszter a magyar származású amerikai üzletember kitiltásáról azt mondta, hogy lehetetlen, mivel magyar állampolgár, és az alaptörvény alapján magyar állampolgárt nem lehet kitiltani.

Az ismerőseim akik 2014-ben a Jobbikra szavaztak mindegyik úgy nyilatkozott az elmúlt hetekben, hogy 2018-ben nem szavaznak a Jobbikra. Az is mondták, hogy ugyanez igaz az ő ismerőseikre, rokonaikra is.

Nem értem, most akkor már Sorost védik a kormány támadásától? Ez tényleg a Jobbik?

Már pedig létezik Soros terv. Az más, hogy ha jól emlékszem, a létszámon módosított a milliárdos. Valahol biztosan elérhető , mert az angol változatot én is olvastam.
Amit a bal-lik művel, az az egyszerű ember szemében hazaárulás. Nem véletlenül büfézett Vona a tv. előterjesztése utáni szavazás idejében.
Ezek már nem először verik át az őket támogató embereket!
Szennyes egy banda, Feri ipari tanuló hozzájuk képest szemforgatásban és hazudozásban.
Nyugodtan felvehetik az MSZMP nevet és vörös csillagot ragaszthatnak a homlokukra!

"Ezek eljutottak a gárdamellénytől az álproblémáig."

Akkor a pufajkáig még nem? Csak részben?

Szerintem meggyőző. A riporter kérdései és felvetései azonban nyögve nyelősek, részben olvassa. A vége fel pedig kezd nevetségessé válni.

Jobbiknak viszont arról lesz (van) papírja, hogy egyenlőség jelet lehet tenni közéjük, és a baloldalnak nevezett társaság közé. Gratulálok!
A szavazóitok nem fognak hiányozni?

Rajtam nem szokott kitörni semmi. Jól bírom még azt is, ha Ön arra hivatkozik, amit nem is írtam.
Ennyike, senkivel sem vitatkozom, ha nincs értelme.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés