Mielőtt belelkesedne Bencsik Fidesz-ostorozásától, gondolja át

2014. december 3. 20:53

Földes András
Index
Ebben a körben nagyobb indiszkréció javasolni valakinek, hogy ne lopjon, mint Lázár Jánostól azt kérni, hogy hagyjon fel a vadászattal.

„Bencsik írása röviden tehát csak arról szól: A Fidesz túl nyilvánvalóan lop, ezért ki fognak ábrándulni a választók. A bukta után pedig nem lesz pénz Magyar Krónikára, és Békemenet-szervezésre sem. Ezért kérlek titeket, hogy kevésbé nyilvánvalóan lopjatok.

Mindez egyébként egybevág Pokorni Zoltán szombati levezetésével, amelyben technikai okokból ítélte el a Fidesz-elit »urizálását«: a milliós ingatlanok, szállodák és utazgatások korábban elmentek, de most az amerikai korrupciós vádak miatt azért oda kellene kicsit figyelni, nyilatkozta.

Persze az is lehet, hogy ezek az emberek mégsem haltak meg morálisan, viszont ebben a körben nagyobb indiszkréció javasolni valakinek, hogy ne lopjon, mint Lázár Jánostól azt kérni, hogy hagyjon fel a vadászattal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Földes szerint aki gazdag az csak lopás révén lett gazdag. Ebből akkor az is következik, akiknek a legtöbb a jövedelmük lopás révén jutnak hozzá. A Teller levél, a hitelesített videofelvétel vajon minek számít?

Azt mondja FöldesAndrás:
"Ebben a körben nagyobb indiszkréció javasolni valakinek, hogy ne lopjon, mint Lázár Jánostól azt kérni, hogy hagyjon fel a vadászattal."


Erről a hasonlatról, amit csak a lopósság sulykolása miatt mond az index.hu mém-iparos sajtóharcos FöldesAndrás:

AZ például kétségtelen , hogy indiszkrét dolog kilencvenkilenc éves koncentrációstábort megjártat mondjuk kuláknagyparasztsága vagy ugye zsidósága miatt abuzálni, ugyebár. DE...

Földes (gondolat-kreációja) szerint a "ne lopj" javaslat a támadott körben (Érted: a mafiafideszben) bántóbb,indiszkrétebb mint a "ne vadászgass".

Márpedig az általánoslopás vádja (a támadott körben is) a súlyosabb vádaskodás.

Noshát NEM nernyikséget remélek Földestől hiszen magam sem lennék úgynevezett "nernyik", csak izé...Földes lekicsinyli Pokorni figyelmeztetö gondolatait...

FöldesAndrás ezen és az idézett ponton is hazug szavakat sző.

Naccerü egyébként UP-UjPéter főszerki munkássága, csak ugye 2006.szept.21-én

ilyet ír:

"Ennyi maradt a híres magyar politikai stabilitásból, abban az országban, amelyben a rendszerváltás óta minden kormány kitöltötte a teljes mandátumát (ilyesmire ugye nincsen példa a térségben). "

Szerintem (Petibátyámnak mondom)
ME-névhez kellene inkább kötni a kormánymandátum-időkitöltés dolgot:

2006 szeptember 21-én már két évvel egy
félidős Miniszterelnökcsere (Megyó-gyurcsányi) után voltunk,

a zseniális index-hu főszerki UjPéter pedig a forrongó 2006-os szeptemberben leír emilyet (hogy mára ha nem épp máma bicsaklott meg a magyarországi politikai stabilitás).

Nekem bizonyos fokig és értelemben igen, mert pontosan tudom, kik és mi jönne vissza.
Ez az egész nagyhangú, országhatárokon, óceánon túl terjedő cirkusz a Fidesz kormány megbuktatását előidézendő, főleg hazugságokra s néhányuk meglepetésszerű meggazdagodására hivatkozva, rendkívül álságos.
Senki nem megy szembe a Nyugat úgynevezett értékeivel, van itt akkora szólás, gyülekezési, sajtó, vallás és egyéb szabadság, amekkora csak kell és néhány politikus ugyan valóban feltűnően meggazdagodott, de erre más oldalon, más országban (nemcsak Keleten) is van példa, ez még nem a világ vége, főleg, ha a népség-katonaságnak is jut valami.
Márpedig itt jutott, bár főleg a dolgozó, gyermeket nevelő, szaktudással rendelkezők részére, de egy világválság körülményei között a nyugdíjasok sem panaszkodhatnak, főleg a 2000-es évek közepétől nyugdíjba mentek.
Nem az a baj, h. Rogán, Lázár, Semjén mérsékelten szimpatikus, hanem az, h. a nyilvánvaló hazugságok az itteni "demokrácia problémákról" ügy tűnik, akadálytalanul terjednek a nyugati világban, méltánytalanul rombolva Magyarország beilleszkedési esélyeit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés