Lehet Orbánt követni!

2014. november 20. 13:35
Huszonöt év nyugati baráti ölelésébe beleroppant az ország, Roncsország lettünk.

„Orbánt méltatlanul támadják külpolitikája miatt, holott egyszerűen kísérletet tesz a magyar nemzeti érdekeket mindenek fölé helyező egyensúlyozásra.

Persze, lehet ezt hintapolitikának is nevezni. De a kérdések kérdése, hogy ezt miért és kik kényszerítik Magyarországra? Orbán, a kormány vonalvezetése csak arra való kényszerű reagálás.

Természetesen egy ballib kormányt soha sem érhet olyan vád, hogy a nemzet érdekeit képviseli elsősorban, ezért is szeretnék többek között Orbánt megbuktatni.

Márpedig látni kell, hogy nagyságunknál, földrajzi elhelyezkedésünknél fogva, már amennyiben fenn kívánunk maradni, nem marad más számunkra, mint a lehető legkisebb veszteség melletti érdekérvényesítés, a kiskapuk keresése.

A magyar egy gerinces nép, s ezt ki is használták. Semmi értelme nem volt annak, hogy kitartottunk egy-egy ránk kényszerített szövetségi rendszer mellett. Országunkat, nemzeti önbecsülésünket, kultúránkat veszítettük el. Sem a német, sem az orosz barátságból nem jöttünk ki igazán jól.

Miként most is csak vesztesei vagyunk a nyugati szövetségi rendszerbe történt kényszerítésünknek.

Igen, szükség van olyan miniszterelnökre, amilyen Kállay Miklós volt. Akit Horthy így jellemzett:

»Átható értelem párosult benne azzal az eszességgel, amely fortélyhoz folyamodik, ha hatalmi fölényben lévővel szemben más eszközt nem használhat.«

Márpedig a mostani Magyarországgal, kormánnyal, miniszterelnökkel szemben az USA kulturált nemzetek között megengedhetetlen agresszivitással, aljassággal, gátlástalan érdekérvényesítéssel lép fel. Mindez megengedhetetlen. Sérti a magyarok önbecsülését, akik örültek annak, hogy végre felemelhették a fejüket az orosz járom alól, s most újabb rabszolgaságra kényszerítik őket.

Orbán amit csinál, az a nemzeti önvédelem jogos formája. Ehhez elsősorban magyarnak kell lenni, a párthovatartozás már másodlagos tényező. Ha bármelyik más párt vezetője is hasonlóan vállalja a nemzetközi nagytőkével való ütközést nemzete érdekében, az komoly népszerűségre számíthat.

Lehet Orbánt követni!

Aki meg elkezdene Kállay kapcsán huhogni, annak felhívom a figyelmét néhány apróságra. Hitler követelte, hogy vezessék be Magyarországon is a sárga csillag viselését, kezdjék meg a gettók felállítását, a magyar kormány adjon 300 ezer zsidó munkaszolgálatost. Kállay ezeket elutasította. A 2. magyar hadsereg bevetését sajnos nem tudta megakadályozni.

Megakadályozta, hogy német kérésre küldjünk megszálló csapatokat Szerbiába. leváltotta a munkaszolgálatosokkal rosszul bánó Bartha hadügyminisztert, s nevezte ki helyére nagybaconi nagy Vilmos tábornokot.

Kállay kapcsolatot épített ki minden olyan tényezővel, amely a német szövetség ellen dolgozott.

A berlini nagykövet, a feltétlen Hitler-barát Sztójay személyesen könyörgött neki, hogy engedjen a németeknek a zsidó kérdésben, de nem engedett.

Mit mondott Sztójay: »...a németek ebben a kérdésben nem visszakozhatnak, nem csak azért, mert elvi kérdést csinálnak belőle, hanem mert Magyarország engedetlensége olyan presztizs veszteséget jelentene nekik a megszállt országokban, amit semmiképpen sem engedhetnek meg. Ha ez nem jár sikerrel, akkor Magyarországot nem tekintik többé baráti országnak, s úgy, vagy még csúnyábban fognak velünk elbánni, mint Csehszlovákiával, vagy Lengyelországgal.«

Ezt üzenték Berlinből Sztójay személyén keresztül.

S ma kik üzennek, s mit? Az amerikaiak - politikusokon, médián keresztül - , s az üzenet lényege ugyanaz, eltaposnak bennünket, ha nem sorolunk be. Hát ilyen a történelem.

Csak ballib oldalon ne adjanak hozzá demokratikus képkeretet, mert egyre nevetségesebbé válik, s az is, ha ezt Washington teszi.

Érdekes, most annyira aggódnak a magyar külpolitika irányvonal miatt. Viszont Roosevelt egyáltalán nem aggódott amiatt, hogy Magyarország az orosz megszállási zónába kerül, s lemondtak a görögországi partraszállásról, amiért cserében Sztálin beszállt a Japán elleni háborúba.

Szóval mindig csak eszközök voltunk a nagyhatalmak kezében. S a gyarmati rendszert mindig felcicomázták valamivel. Voltunk internacionalista testvérek, most meg »barátok«, »szövetségesek«. csak mindkettőtől felkopott az állunk.

mert ha az emberek azt látnák, hogy a mostani gazdasági-katonai szövetségi rendszerben felvirágzott volna hazánk, akkor karóval kergetnék el azokat a politikusokat, akik a jólétet megzavarnák az orosz közeledésessel - ami szintén rossz meghatározás, a megfelelő az, hogy józan mérlegelés, magyar nemzeti érdekérvényesítés - , a taktikázással.

De ugye láttuk, hogy huszonöt év nyugati baráti ölelésébe beleroppant az ország, Roncsország lettünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

".....huszonöt év nyugati baráti ölelésébe beleroppant az ország, Roncsország lettünk.”

Azok meg, akik ezt elősegítették (Kőszeg, Haraszti, és a többiek)zsiros jól fizető állásokban ezt Lesz@rják.

Az hogy lehet, hogy a mandi legnagyobb elméje, egysegelem még nem lett szemlézve!!???

Skandallum!!!

"..Orbán amit csinál, az a nemzeti önvédelem jogos formája. Ehhez elsősorban magyarnak kell lenni, a párthovatartozás már másodlagos tényező. Ha bármelyik más párt vezetője is hasonlóan vállalja a nemzetközi nagytőkével való ütközést nemzete érdekében, az komoly népszerűségre számíthat..."

Gondolom itt a Templeton Global Fundra gondolt a szerző, akik igen jól híznak azon, hogy a kedves vezető eladott minket nekik dollárkötvény formájában.

Egymaga a Templeton betudná borítani az országot ha akarná. Milyen nemzetközi nagytőkével való ütközésről beszél a szerző???

Szépen keres az országon a nagytőke, mennyi is a dollárkötvények kamata??????? és azt ki fizeti ????

A stratégiai megállapodásokat kikkel kötötte??? Kik kaptak több 10mrd Ft vissza nem téritendő támogatást lényegében puszira???? Horváth Béla jászkaraalsófalvi kkv-s magyar vállalkozó, aki örül, hogy az adóterhek alatt még nem rogyott össze vagy a nemzetközi nagytőkés multik ???

"..Huszonöt év alatt a Nyugat, és Amerika lerabolt minket privatizáció címszó alatt, a hazai júdások hathatós segítségével, akik a lecsurranó morzsákért cserébe szívesen segítettek nekik.."

Ez így van, csak azt felejted el, hogy kik is tették ezt lehetővé. Kik írták alá a göteborgi szerződést "a tőke szabad áramlásáról" ???????? Mari néni??

Az ország lakosságának nagy része amnéziás. Nem emlékszik arra sem, hogy a kedves vezetőnk adott el lényegében kilóra minket a nyugatnak. Egyszer ha lesz időm kigyűjtöm milyen szépen kupeckedett:


"A Magyarországra beruházott nemzetközi cégcsoportok azok, amelyek mellettünk, eltökélt Európai Unió-hívők mellett a legerőteljesebben támogatják mindenhol a világon, Brüsszelben is Magyarország európai uniós tagságát."

Na ki mondta ezt?

és ezt?

"Magyarország ma már nem kér, hanem lehetőséget kínál. Közép-Európa az ezredfordulón dinamikusan fejlődő régió, és ha az Európai Unió nem fölözi le az itt kínálkozó hasznot, akkor más fogja lefölözni azt."

Lefölözték a hasznot????

Most dettó ugyan ezt teszi keleti iránya egy évtizedes csúszással.

Amnéziások.

Azért jó lenne tisztázni valamint a déli haseregcsoport ukrán hadosztály Volt.

Az, hogy csak úgy oroszoknak hivjuk sok félreértésre ad okot.

Köztudott Volt, hogy a szovjet hadseregben a külömböző nemzetek katonái teljesen másképpen viselkedtek a megszállt és elfoglalt területeken. Orosz Archiv szerint is az ukránok voltak a legkegyetlenebbek és vérenzök. Azért lehet benne valami a mostani eseményeket figyelve mikor a Kijevi központi regurális csapatok és keletukrajnai orosz szakadáro ádáz küzdelmét látjuk.

Az ukránok azzal inditottak, hogy régyujtották az épületet a feltételezett szakadárora, ahol tudjuk, hogy még menekülő utat is elzárták. Na innen indúlt a felfokozott szembenállás és a minkét oldali kegyetlenkedések.

Persze. De nem szívesen ismeri el senki, hogy átverték.
Márpedig "rencerváltás" címén mindössze annyi történt, hogy a szovjet birodalomból áthelyeztek bennünket a nemzetközi nagytőke (leánykor nevén: Nyugat) birodalmába.
Csak míg a szovjet birodalmon belül kiváltságos pozícióban voltunk, addig a nagytőke szimpla kifosztandó pozícióba helyezett bennünket.
Aztán nagyon nem tetszik nekik, hogy ezt a birodalmat is túl akarjuk élni.
És nem vagyunk hálásak azért, hogy (még?!) nem bombáznak bennünket, de még OV-t sem lövették le.

packó 2014. november 20. 08:16
3
3
Miért is jut eszembe a Kállay kormány?
Válaszok:
magyar úr | 2014. november 20. 08:31

válasz erre

Szerénytelenül állíthatom, hogy önerőböl jutott eszembe, már jó régen.
Aztán találtam rá csak a "Miért hagytuk, hogy így legyen?" c. igen sz@r ballib kötetre.
Ahol viszont találtam egy (azaz 1) remek elemzést - Spirótól. És fogódzkodj meg, ugyanezt a "faszságot" mondta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés