Gyurcsány: Orbán lehatározottabb ellenfelei vagyunk

2013. szeptember 19. 11:09
Az orbáni önkénnyel szemben csak szenvedéllyel lehet politizálni – mondta Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány Ferenc elmondta: jóban van Bajnaival és Mesterházyval, és ha valamivel nem ért egyet, felhívja őket. A volt miniszterelnök szerint a fő kérdés, hogy el tudja-e küldeni a baloldal Orbán Viktort, de közben az ellenzék politikusainak egymásra is figyelnie kell. A DK elnöke szerint van még szenvedélyt keltő politikus a baloldalon, például Vadai Ágnes, Hiller István vagy Szanyi Tibor; Bajnait és Mesterházyt viszont „halk szavúbbnak”, de remek politikusoknak tartja.

A volt kormányfő szerint a DK Orbán leghatározottabb ellenfele a mai ellenzékben, még ha számszerűen nem is a legnagyobb. A 2006-os eseményekről szólva azt mondta: „a köztársaság rendőrsége megpróbálta megóvni a rendet”, és a randalírozók mellett volt „egy pár békés tüntető is, aki belekeveredett az oszlatásba”.

 

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Breaking News!.. a szenvedélyes Gyurcsány. :))))

Elszabadultak az indulatok Zuschlag János szabadulós buliján. Az imént egy szendvicsben látták Lendvai Ildikót, Hagyó Miklóst és Gyurcsány Ferencet, Szanyi Tibor pedig az összes pincérrel összeverekedett.

(álMTI)

"Ez az ember álmában is Orbánnal viaskodik."

Jó meglátás!

Nehéz lehetett, de most sikerült: a Pojáca igazat mondott.
Legfőbb igazodási pontja és titkon csodált ellensége Orbán (mint fent is mondták),nélküle semmit nem érne a ripacskodása.
A "halk szavú" volt szövetséges meg jól beszólt neki (nem ágálni kell, hanem csendben dolgozni)

Így igaz, csak az a probléma, hogy senki nem mondja meg neki, hogy beteg és orvoshoz kellene mennie.Olyannyira nincs seki ember mellette aki segitséget nyújtana inkább lovat adnak alá és közben sütögetik a saját pecsenyéjüket. Már néha valóban szánalmas az ahogy elbán vele a környezete és táplálják a téveszméit.

S a kormányzás helyett is csak Orbán ellen hadakozott, miként mai egyetlen célja Orbán elmozdítása, s nem az ország sorsának jobbra fordítása.

Abban igaza van Gyurcsánynak, hogy vannak még szenvedélyt keltő emberek rajta kívül is. Tény, hogy hozzá hasonló utálatot, ellenérzést csak Vadai képes kiváltani...

El kell mennünk szavazni, az ingadozókat is meg kell nyernünk, ezek még egyszer nem győzhetnek, az a magyarság végét jelentené.

Sajnos a kezdő sora is hibás. Demokrata érzelmű, ja, meg a demokratikus ellenzék, Ön nem találja ezt kissé nevetségesnek, de minimum irónikusnak. Mert a józan gondolkodású emberek csak mosolyognak ezeken a megfogalmazásokon, magam is. legalább ennyire hiteltelen a befejező, "..liberális gondolkodású" hivatkozás is.

Ha előbre kívánnak lépni, s 2018-ra valami érdemi alteratívát kívánnak felmutatni, akkor már váltani kellene a hangszerelésben is.

Valós tartalommal kellene megtölteniük a demokrata és a liberális fogalmakat. A jelenlegi, ezen cimkéket a homlokukra ragasztó pártoknak semmi közük sincs a demokráciához és a liberalizmushoz. Kérje rajtuk számon...

Ön látta a "hídi vásárra" felvezetett Gyurcsány "birkákat"? Tudja, azokat a 70 és 80 közötti őszbe csavarodott hajú embereket? A jövő erős emberének támogatóit?

S persze a tajtékzó, idegbeteg, Orbán szidalmazásán, a lázításon kívül semmi értelmes dolgot sem mondó vezetőjüket is? Ha ez az Ön jövőképe, hát az elszomorító...

Ferenc folyton házasodik és bérmálkozik? Rossz vége lesz ennek.

Lendvai tapadós pólóban ment főzni Gyurcsányhoz – fotóval

http://hvg.hu/panorama/2013091..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés