Az elmúlt 10 nap eredményei: videón a békemisszió állomásai

2024. július 13. 20:07

A felvétel bemutatja, hogy a magyar kormányfő az elmúlt időszakban mely országokban tárgyalt annak érdekében, hogy az orosz-ukrán háború mielőbb befejeződjön.

2024. július 13. 20:07
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy Orbán Viktor új bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán.

A NATO-nak nem a körülötte zajló háborúkat, hanem a békét kell megnyernie!”

– írta a magyar miniszterelnök.

Szombaton újabb videót osztott meg Orbán Viktor a közösségi oldalán.

A videó bemutatja, hogy az elmúlt 10 nap során a békemisszió keretében mely országokba látogatott el és tett kezdeményezéseket az orosz-ukrán háború mielőbbi befejezése érdekében.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. július 14. 05:37
Orbán ámokfutása totális kudarc ,ráadásul óriási anyagi károkat okoz hazánknak!Szégyenletes katasztrófa amit tett a hazánkkal!
Beszmelecsek_Endre
2024. július 14. 00:21
Épp most lőttek rá Trumpra Pennsylvaniában. Alakulunk.
anegy_
2024. július 13. 23:12
A fosos hsz-ők totál begőzöltek! Nagy érvágás számukra piramis-szaros-peti fesztivál csúcstalálkozója lézengő 25 fővel. Ez a különbség még a Holdról is látszik balfaszok, vonyíkoljatok tovább, s tovább.
krisz09
2024. július 13. 22:33
Van eseteleg pszichológus az olvasók között? Esetleg leírná nagy vonalakban, hogy a békemisszió miért vált ki ilyen heves érzelmeket a Mandiner magyargyűlölő kommentelőiből? Az is érdekelne, ha valaki tudja a választ, hogy az ide írogató magyargyűölő kommentelők milyen nemzetiségűek és miért gyűlölik a magyarokat? Egyébként a gyűlöletbeszédet nem tiltja a törvény? Legalább azt nem lehetne moderálni az oldalon? Ha már a trágárságot nem moderálják, pedig sokat javítana a színvonalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!