Azahriah, Gulyás Márton és VV Zsolti is kimegy a Hősök terére, nem is véletlenül

2024. február 13. 11:03

„Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből” – írta a szervező, Pottyondi Edina.

2024. február 13. 11:03
AZAHRIAH

„Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” címmel hirdetett demonstrációt több közéleti youtuber és influenszer. Az esemény február 16-án, péntek 18 órakor kezdődik, a Hősök terére várják a tiltakozókat.

„Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből. Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat” – írta a szervező, Pottyondy Edina.

Hangsúlyozta: pártlogóval ellátott kellékeket – különösen zászlókat – kérjük ne hozzatok magatokkal!

Az eseményen felszólal többek között Osváth Zsolt, és Gulyás Márton lesz a műsorvezető. 

 

Nyitóképen: Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 526 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. február 16. 13:32
Lármáznak a libernyákok, nagy a pofájuk azoknak, akik az öszödi beszédtől, Karácsony adományládikájáig, Arató kurvázásától Fekete-Győr antilemondásáig végig kussolnak... igazi jellemtelen banda...
catalina11
2024. február 16. 13:30
„Odakint most szörnyek járnak ... mi a szösz, csak nem meghívták a zöldre festett zsidó EPhuszár Cohn Benditet, aki ötéves gyerekekkel kínálta meg a saját farkát, és akinek a teljes baloldal tapsolt, mikor az LMP díszvendégeként nálunk járt. Esetleg jelen lesz a Helsinki Bizottság hőse Kőszeg elvtárs,aki szerintem szintén zsidó és felettébb toleráns a pedofília ügyében.. Vagy a helyszínről tudósít a HVG Révésze, aki szerintem ugyancsak zsidó, és ő is toleráns akárcsak Kőszeg Ferenc... lehet, hogy tényleg szörnyek járnak odakint....
tapir32
2024. február 16. 12:10
A DK és a Momentum ellen kellene tüntetni!
tapir32
2024. február 16. 12:07
A hatalom nem elvszerűen rossz. Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!