Magyar Péter továbbra is sajátos módon kezeli a számára „nem baráti" sajtót (VIDEÓ)

2024. október 04. 19:54

A Tisza Párt elnökéhez hasonlóan, a párt többi képviselője sem állt szóba a sajtóval a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén.

2024. október 04. 19:54
null

Nyitókép: A Patrióta Youtube-oldala

Bohár Dániel, a Patrióta riportere pénteken, a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén megpróbált pár kérdést feltenni a Tisza Párt elnökének, Magyar Péternek. A riporter először arra kérte Magyar Pétert, hogy mondja el a saját párttársainak a nevét, válasz helyett Magyar azonban indulatosan csak annyit felelt:

Dani, én tudom a párttársaim nevét. Jó munkát!”

Ezt követően Bohár Dániel a Tisza Párt többi képviselőjét is próbálta megszólítani, kérdezve a véleményüket többek között arról, hogy Magyar Péter vajon miért nem hajlandó lemondani a mentelmi jogáról. Azonban a Tisza Párt többi politikusa is, hasonlóan a párt elnökéhez, lerázták vagy ignorálták a számukra „nem baráti” sajtó munkatársait. A Tisza Párt színeiben részt vett az alakuló ülésen az a Kollár Kinga is, aki korábban azzal szerzett magának „hírnevet”, hogy egy posztjában agymosott népnek titulálta a magyarságot. Bohár Dániel megkérdezte Kollárt, hogy továbbra is így gondolja-e vagy esetleg változott azóta az álláspontja. A képviselő azonban rövidre zárta a beszélgetést: 

Ne haragudjon, most dolgozni jöttünk ide

– majd ezzel a mondattal faképnél hagyta a Patrióta munkatársát.

A videó végén Bohár Dániel tett még egy utolsó kísérletet, hogy megkérdezte Magyar Pétert arról, hogy miért nem mond le a saját mentelmi jogáról. A politikus válasz helyett hátat fordított és ott hagyta a sajtó munkatársait.

A videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next1opponent
2024. október 05. 00:07
Ez a Bohár egy igazi törpepincsi, lohol mindenki után, és bár lerázzák, csak csahol tovább.
nyugati-kapu
2024. október 04. 23:28
Nem is szabad szóba állni a jobboldali sajtóval, mert kiforgatják, átírják amit mondanak.
Házam Hazája
2024. október 04. 22:59
Budapest menjen már csődbe! Onnan már csak felfelé vezetne az út. Az Olimpiát meg felejtsék el!
sexykitty-5000104
2024. október 04. 22:47
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!