Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Magyar Péter magyarokat agymosottnak nevező jelöltje válaszra sem méltatja a sajtót

2024. május 15. 13:14

A Tisza Párt jelöltjeit hiába kérdezik, válasz nem érkezik.

2024. május 15. 13:14

Nyitókép: A rejtőzködést választják Magyar Péter kiválasztottjai. Fotó: MTI-archív/Koszticsák Szilárd

Úgy tűnik, Magyar Péter EP-listájának jelöltjei inkább rejtőzködnek, ahelyett, hogy válaszolnának a sajtó kérdéseire. A Mandiner is több kérdésre kért választ az elmúlt napokban. Kedden is érdeklődtünk Magyar pártjánál e-mailben, ám válasz nem érkezett. Pedig szerettük volna megtudni például, hogy Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje, aki egy korábbi Facebook-kommentjében „agymosott népnek” nevezte a magyarokat, fenntartja e az állítását? Választ nem kaptunk. Azt is megkérdeztük, hogy Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt EP-listájának 6. helyezettje,

 aki 2023-ban – az Európa-szerte tomboló energiaválság csúcsán –  hasztalannak minősítette a rezsicsökkentést, 

fenntartja e az állítását? Válasz erre a kérdésre sem érkezett. Azt is megkérdeztük Magyar pártjától, mire véljük, hogy Bujdosó Andrea, a Tisza Párt EP-listájának 11. jelöltje a gendermozgalmat jelképező szivárványos szimbolikával mutatkozott a közösségi médiában, a Linkdedin profilján pedig arról posztolt, milyen személyes névmásokkal illethetők az LMBTQ-emberek. Feltettük tehát a kérdést, támogatja-e Bujdosó Andrea és a Tisza párt a gendermozgalmat? Válasz nem érkezett. Úgy tűnik, a Magyar Péter által agyondicsért Tisza Párt jelöljei inkább rejtőzködnek, ahelyett, hogy válaszokat adnának a sajtó kérdéseire.

Miért rejtőzködnek Magyar Péter jelöltjei?
Fotó: AFP/Kisbenedek Attila

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 16. 14:15
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
letsgobrandon-2
2024. május 15. 15:23
... ha meg nem írnának poloskásról akkor meg az lenne a baj
lordzoltanus
2024. május 15. 15:04
Kérünk még óránként MP cikket! köszi
ipolypart2
2024. május 15. 14:52
Nem baj, akkor is írni kell róla, meg próbálkozni nála, hogy megismerje az is, aki nem mindennapi politika fogyasztó. Barom ez mind. Aztán arra is kíváncsi lennék, hogy ki találja meg ezeket a "politikus" jelölteket. Mert szerintem Poloska nincs ekkora arc, hogy ennyi befolyásos, külföldön dolgozó "barátja lenne. Ki volt ez már találva, mert a luvnyák nem váltak be sem Brüsszelben, sem Pesten. Csak kellett egy lúzer, aki az arcát is adja ehhez a szemétséghez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!