Hogy fog ez működni?

2024. október 09. 23:06

Lezajlott a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülése, amelyen folytatódott Magyar Péter monodrámája a Tisza Párt részéről. A városvezetés azt hangoztatja, hogy a patthelyzet demokratikus, a Fidesz pedig bénázást emleget. Kibírja-e hosszú távon a közgyűlés a zűrzavart, és kinek mi az érdeke?

2024. október 09. 23:06
null
Vizvári Soma

Nyitókép: Mandiner-grafika

A Fővárosi Közgyűlés a magyar politika laboratóriuma lesz a 2026-os választásig – jósolta lapunknak Kiszelly Zoltán, a Századvég politikai elemzési igazgatója augusztusban. 

Karácsony Gergely az apró kérdésekben engedett ugyan, a nagyobbakban már nem, mert meg akarja őrizni a befolyását”


A laboratórium múlt pénteken megkezdte működését, ám az, hogy mit fognak kotyvasztani a képviselők, egyelőre kérdés. A helyiség mindenesetre még egy darabban van, a kavargó vegyületek ez idáig nem váltak robbanó eleggyé. Az első ülésnap lezajlott úgy, hogy a szövetségeket illetően semmi nincs eldöntve, semmi nem visszavonhatatlan, de ezt-azt már sikerült így is elfogad­niuk a városatyáknak és -anyáknak. Bár sokan úgy vélekedtek, hogy Magyar Péteréknek érdekük lenne kiharcolni egy új választást, az első nap után erre nem utalnak jelek a Tisza Párt részéről, tehát ha akarnak is ilyet, egyelőre inkább kivárnak.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 23:09
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­e­­­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!