Azzal vádoltak, hogy mi rendpártiak vagyunk

2024. október 12. 11:10

Igen, azok vagyunk, szerintünk igenis rendpárti álláspontból, de empatikusan kell megoldást találni.

2024. október 12. 11:10
Fővárosi Közgyűlés, Karácsony Gergely
Szentkirályi Alexandra
Szentkirályi Alexandra
Facebook

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„A budapestiek és az utcán élő emberek is szenvednek a hajléktalanságtól, a problémát nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Ugyanakkor a balliberális városvezetés azt sem tudja, hogy egyáltalán hány hajléktalan ember él Budapest utcáin.

Hogy akarják a hajléktalanság problémáját így megoldani? 

Ráadásul a most elkezdett felmérésük csak a belvárosra terjed ki. Idén egyáltalán nem foglalkoznak a külvárosi hajléktalansággal.

Közben javaslatunkat, hogy mérjük fel az utcán élő emberek számát és helyzetét az egész fővárosban és vizsgáljuk felül az ellátórendszert is, azonban a szivárványkoalíció nem támogatta. A mi javaslatunk helyett ugyanis, egy olyan módosító indítványt fogadtak el, ami az eredeti tervet kiüresítette.

Azzal vádoltak, hogy mi »rendpártiak« vagyunk. Igen, azok vagyunk, szerintünk igenis rendpárti álláspontból, de empatikusan kell megoldást találni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000109
2024. október 12. 13:02
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­k­­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Valodi
2024. október 12. 13:00
.... höhöhö ... ki is itt a "rendpárti"? (Bayer Zsolt) „.... Ángyán pedig végre kilépett a Fidesz-frakcióból. Őszintén szólva éppen ideje volt. Én már egy éve kivágtam volna, hogy a lába se érje azt az immáron nem eladható földet. Most végre ment magától.” "A jól fizetett politikusaink árvízhaknijain elhangzott „megvédjük az országot öntözéssel, betontározókkal és gátakkal” elmeviharral szemben köztudott tény, hogy a csapadék- és folyóvizeket a talajban, talajvízben és élőlényekben lehet a leghatékonyabban tárolni, amihez a tájhasználat, térhasználat újragondolására már szükség sincsen, hiszen azt dr. Ángyán József 20 éve kidolgozta a tanulmányában. Ebben táblára lebontva bemutatja, hogy mely területeket kellene kivonni a szántó művelési ágból, és nedves legelővé, kaszálórétté, füzes ártérré, energiafűzzé alakítva hasznosítani." Mi a f.szhoz is ért ez a szerencsejátékos tolvajbanda?
orokkuruc-2
2024. október 12. 13:00
orokkuruc-2 2024. október 12. 11:22 .. 2 nemgój már megértette
Ergit
2024. október 12. 12:15
Ha valaki rendet szeretne és nem erőszakosan, elnyomással, azt hogy kell nevezni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!