A hajléktalanság kapcsán mart oda Szentkirályi Alexandra a főpolgármesternek

2024. október 03. 18:48

Karácsony helyettese azt találta mondani a problémáról, hogy „nehéz definiálni” a hajléktalanságot, mint kifejezést.

2024. október 03. 18:48
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Szentkirályi Alexandra számolt be közösségi oldalán arról, hogy a fővárosi Fidesz második javaslata a hajléktalanság kérdését érinti. Ehhez idézte Karácsony Gergely helyettesét, Kiss Ambrust, aki azt találta mondani a témáról egy korábbi interjúban, hogy 

A hajléktalanságban élők számát azért sem lehet megmondani, mert magát a kifejezést is nehéz definiálni”.

Szentkirályi szerint a kérdés az, hogy ha azt sem tudják Karácsonyék, kik a hajléktalanok, és mennyien vannak, akkor eddig hogy kezelték a problémát Pontosan ezért terjesztette elő a Fidesz a Közgyűlésben, hogy készítsenek tervet a közterületen életvitelszerűen élők számának megállapítására.

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balintbotond
2024. október 03. 21:28
Miután megfutamodtál a választások elől, ezért a te neved: kuss Ribanc!
anegy_
2024. október 03. 20:52
Fingassátok meg ezt a here-geri bagázst minden nap! A mindenszaris igénytelen nyóckeres butapestieket már elárasztotta az ágyi- poloska, ami nem áll meg a kerület határán. Előbb-utóbb a járvány miatt kapnak karantént. Libernyákok büszkék lehetnek a hajléktalan-programjukra.
BBALU
2024. október 03. 20:33
Hát ezt te is jól elkurtad alexandra, te dumáltál rá benünket hogy erre a ratyi vitézire szavazzunk. Na itt az eredménye !!!!
sexykitty-5000103
2024. október 03. 20:28
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­k­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­s­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!