Szentkirályi Alexandra keményen kiosztotta Baranyi Krisztinát (VIDEÓ)

2024. október 07. 19:27

A frakcióvezető olyan városban szeretne élni, ahol el tud úgy sétálni a Batthyány téren, hogy nem kell eltakarnia a kislánya szemét.

2024. október 07. 19:27
null

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

A baloldalon a rendpártiság szitokszó, nekünk az élhető város alapvetése” – írta legújabb videójához Szentkirályi Alexandra. A fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője a közgyűlés legutóbbi ülésén vitázott Baranyi Krisztinával, a Kétfarkú Kutyapárt képviselőjével, aki egyben a IX. kerület polgármestere is. Baranyi jelezte, hogy nem fogják támogatni a fideszesek rendpárti javaslatait, mert a jobboldali szövetség mindig ilyen szemszögből közelíti meg a kérdéseket.

Szentkirályi erre válaszul elismerte, hogy ez valóban így van, és hozzátette, hogy emiatt várhatóan lesznek konfliktusok a jobb- és baloldal között. Ugyanakkor kifejtette, hogy neki az a vágya, hogy „Budapest olyan város legyen, ahol egyébként anyukák, a kisgyerekükkel nyugodtan le tudnak ülni a padra, ahol az aluljáróban nyugodtan végig lehet sétálni, ahol a közlekedési járműveken nyugodtan le tudok ülni, ahol el tudok úgy sétálni a Batthyány téren, hogy nem kell eltakarnom a kislányom szemét.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 07. 21:17 Szerkesztve
A Honfoglalást leszámítva a magyar történelem legnagyobb ötlete, találmánya a NER!
llnnhegyi
2024. október 07. 21:14
Alexandra a libbcsikommcsik mumusa.
llnnhegyi
2024. október 07. 21:12 Szerkesztve
A NER továbbra is hasít. Nem mozdul,nem csökken. Az ellenzék túlmérése sem segít rajtuk. -:))) "Zárul az olló "
sexykitty-5000105
2024. október 07. 21:09
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­k­­­e­l­­­d­­­ ­a­­ ­­s­­z­­­e­x­i­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!