Tüntet Magyar Péter a köztévé ellen, ahova hatszor hívták, de csak egyszer ment el

2024. október 05. 15:31

Nagy tömeg nincs, a Kunigunda útján a gyülekezés vége nem éri el a Szőlőkert utcai kereszteződést, így jobb híján a humoristaként bemutatott Nagy Bandó András és Bruti próbálja megcsinálni a hangulatot Magyar Péter előtt.

2024. október 05. 15:31
MAGYAR Péter

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról többször is beszámoltunk, Magyar Péter október 5-én délután 3 órára tüntetést hirdetett az MTVA székháza elé. A Tisza Párt elnöke egy hete volt az MTV-ben és a rádióban, mégis azért tüntet, hogy bemehessen.

Kissé ellentmondásos, hogy Magyar a szabad közmédiáért demonstrál, de már az esemény előtt hergelt egy magántelevízió munkatársa ellen, aki nem megy el tünteti oda, ahol ő beszédet mond. A Tisza Párt vezetője ugyanis betámadta Szöllősi Györgyit, az ATV Egyenes beszéd című műsorának főszerkesztőjét, aki férjével elutazott Balira, hogy megünnepeljék a 30 éves házassági évfordulójukat.

Magyar Péter péntek este élő videóban jelentkezett a Facebookon, hogy népszerűsítse a tüntetést, amikor is indokolatlanul odaszúrt a közmédiától független ATV Zrt. műsorvezetőjének, Szöllősi Györgyinek.  

Épp elment valami egzotikus szigetre, mint egy rendes újságíró, aki aggódik a média függetlenségéért” 

– mondta az élő adásban a politikus. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szombaton 15 órakor elkezdődött a tüntetés, a helyszínről Móna Márk kollégánk jelenti: a Kunigunda útján a tömeg vége nem éri el a Szőlőkert utcai kereszteződést, nem telt meg az utca, de jönnek még emberek. A tüntetésen kint van az LMP népszavazási bódéja, Fekete-Győr András, Márki-Zay Péter és több korábbi tanártüntetésen résztvevő is. Az esemény Nagy Ervin szónoklatával kezdődött. A Tisza Párt árusai saját zászlókat és lyukas '56-os lobogókat árulnak.

Az eseményen a korrupció elleni küzdelem élharcosaként konferálta fel Magyar Péter a túlárazott diákhiteles szerződések miatt őt támadó Hadházyt.

Hadházy Ákos a beszédében nem zavarta meg Magyar híveit a gyanús diákhiteles szerződésekkel, egyetlen szót sem ejtett a diánként 244 ezer forintért elkészített preziről, valamint a 14,8 millióért lebonyolított, de nagyjából 500 ezer forintba kerülő faültetési projektről. Hadházy legutoljára 2018-ban szerepelt a közmédiában, akkor egy lyukas zokniban fetrengett.

Mint ismert, a köztévé eddig hatszor hívta meg Magyar Pétert, hogy szerepeljen a műsorukban és ismertesse álláspontját, azonban a Tisza Párt első embere csak egyszer tett eleget a meghívásoknak. Az MTVA jelezte Magyarnak: a jövőben is szívesen várják a csatorna műsoraiba. 

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Mandiner.hu
Fotó: Mandiner.hu
Fotó: Mandiner.hu

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 374 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. október 05. 17:17
Mi meg szavazzuk meg hogy a libsi kommcsi zöld PB Tisza barátaink mától 600ft 1m3 gáz. A teljes nyugati demokrácia járna nekik. Találkozunk májusban ha még élnek a drágák.
Claudius1
2024. október 05. 17:16
Félte mocskos hazaáruló pedofideszjobbágyok? Hát ne féljetek hazaáruló szoponcok.
Cilinder
2024. október 05. 17:16 Szerkesztve
Véleményem:Ez az egész mesterségesen megszervezett rendbontó kisérlet a nyugalom megzavarására! A helyzet az,hogy fogalmuk sincs,hogy mi bajuk?!Össze-vissza hazudoznak,mert szeretnek balhézni és ettől úgy gondolják,hogy ők milyen nagyok! Az én szememben ez azonban nem más,mint félelem keltés az emberekben,intézményekben,ha nem csinálod amit mondunk,eltaposunk! Ez már lassan egy tisza diktatura,poloska diktátátorral az élen, pedig még hatalomban sincsenek! Mit csinálnának ha oda kerülnének?Szamuely féle lincseléseket? Komolyan mondom elképesztő,hogy ilyenek ma az utcán grasszálhatnak!
magyarok2026
2024. október 05. 17:14
magyarok2026 Barackvirag64 2024. október 05. 17:14 Sötét szutyok ne okoskodj mert csak még röhejesebb vagy a hájnáci gazdid az orbáni államadósság több mint 55 ezer milliárd úgy hogy 40.000 milliárd Uniós segély ömlött az országra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!