Fejszével és csákánnyal fenyegetőzött Magyar Péter aktivistája, őrizetbe vették

2024. október 05. 13:41

László Donát korábban arról is beszélt, hogy az október 5-i demonstráción „szétba***ák a Híradót!”

2024. október 05. 13:41

Nyitókép: Havran Zoltán

Mint arról többször is beszámoltunk, Magyar Péter október 5-én délután 3 órára tüntetést hirdetett az MTVA székháza elé. A Tisza Párt elnöke az ellen a közmédia ellen tüntet, ahol néhány napja ő maga is kifejtette nézeteit. 

Ezzel kapcsolatban egy aktivistája, László Donát – aki már hónapok óta szervez akciókat a Tisza Pártnak – közösségi oldalán azt üzente Magyar szimpatizánsainak agresszív stílusban, hogy 

Gyertek, szétba***uk a Híradót!”.

Majd egy másik posztban már arról írt, hogy csákányt és fejszét is visz magával a tüntetésre.

A férfi üzenetét alább tekintheti meg:

Üzent a rendőrség

László Donát üzenete azonban nemcsak a Tisza Párt követőihez ért el, hanem a rendőrséghez is. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közössági médiában megjelent posztok kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy 

bűncselekményt követ el, aki egy gyűlés gyülekezési jogról szóló törvény szerinti békés jellegét biztosító korlátozásait megsérti.

Hozzátették, hogy a gyűlésen – ideértve az oda eljutást, illetve az onnan távozást is – az élet kioltására, személyi sérülés vagy súlyos anyagi kár okozására alkalmas dologgal tilos megjelenni. Aki ilyet követ el, azzal szemben a rendőrség a leghatározottabban fog eljárni – közölte a hatóság.

Ezt is ajánljuk a témában

Szombat reggel kopogtattak a rendőrök

Szombaton a Ripost már arról számolt be, hogy a rendőrség a reggeli órákban őrizetbe vette az akciócsoport vezetőjét szigetszentmiklósi lakásán, ahol házkutatást is tartottak. Az információk nyomán a lap megkereste a Budapesti Rendőrkapitányság sajtóosztályát ahonnan azt a választ kapták, hogy 

„a Budapesti Rendőr-főkapitányság a médiában megjelent hírek alapján közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület vétség gyanúja miatt hivatalból nyomozást rendelt el. Az eljárásban a BRFK rendőrei egy férfit elfogtak, előállítottak, lakásán kutatást hajtottak végre. Elszámoltatása folyamatban van”.

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. október 05. 16:22
Bíró -Vádlott miért támadt fejszével Orrbán Gazsira? Vádlott -Embert akartam faragni belőle! Félre téve a viccet ezt a rezsimet nem kell fejszével,csákánnyal szét *******ni összedől az magától,de ha nem vagytok türelmesek akkor majd az EU és a nyugat belehúz!
Ez D-dúr és e-moll
2024. október 05. 16:06 Szerkesztve
Összevonom a felém irányuló kérdéseket és egy bónusz kérdéssel válaszolok minden orbánhitűeknek: 2006-ban hány embernél tartottak házkutatást és vettek őrizetbe azért, mert azt írta egy kommentben, hogy vigyetek a tüntetésre kisbaltát, csákányt, hogy lebontsuk a rendszert (vagy, mondjuk, lapátot, hogy lapátoljuk el a szart, esetleg seprűt, hogy kisöpörjük a hatalomból a szemetet)?
Moslékzabáló
2024. október 05. 16:04
Le kell sittelni az összes fenyegetőző nyikhajt! Az ideírogatókat is! Trumpnál, Ficónál sem vették komolyan az ilyeneket...
Kormánypárti2
2024. október 05. 15:55
"Ez D-dúr és e-moll 2024. október 05. 15:33 • Szerkesztve A balta, a csákány szerszám és nem fegyver," A kés meg evőeszköz ugye hülyeúr? Te nem tudhatod, mert sosem próbáltad, hogy a balta és a csákány munkavégzésnél szerszám, viszont egy tüntetésen bizony már fegyver. Gépkarabélyt is vigyenek a tüntetők? Mert az is lehet védelmi eszköz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!