„Gyertek, szétba***uk a Híradót!” – fejszével és csákánnyal készülnek Magyar Péter tüntetésére a Tisza-szimpatizánsok (VIDEÓK)

2024. október 02. 11:22

Erőszakos fellépésre készülnek az aktivisták.

2024. október 02. 11:22
MAGYAR Péter

Nyitókép: Hegedüs Róbert / MTI

László Donát fél éve, a Tisza Párt megalakulása óta szervez erőszakos akciókat a párt nevében – mutat rá a Metropol legújabb cikkében. Az aktivista aktuális Facebook-bejegyzésében arra szólítja fel a tiszásokat, hogy gyűjtsék be és semmisítsék meg a közterületekre kihelyezett Metropol újságokat.

Magyar Péter most a közmédia elleni tüntetésre készül. Az ellen a közmédia ellen, ahol néhány napja ő maga is kifejtette nézeteit. Ezzel kapcsolatban László Donát legutóbbi posztjában agresszív, alpári stílusban így fogalmazta meg a felhívását:

Gyertek, szétba***uk a Híradót!

Aztán egy posztban kijelentette, hogy fejszét is visz magával a demonstrációra…
 

Magyar Péter és László Donát (Kép forrása: Metropol)
Kép forrása: Metropol

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2024. október 05. 14:34
Tiszapárti akció! Micsoda fasz, gyatra csőcselékkel dolgoztattok, mint ez a két lábon járó diszkóbaleset, akinek annyi esze van, hogy a fészbúkon menőzik a híradó szétbaszásával. De ez csak azért van, mert a tiszások idióták - egytől egyig. A Momentum méltó utóda a Tiszapárt, tele feketeöves komcsikkal, ex-dékásokkal, eszdéesz árvákkal, nettó elmebetegekkel. Nemigen lehettek büszkék erre a márki-zay 2.0 verzióra, na.
Michel
2024. október 05. 10:27
Holmi szánkóégetés már kevés? Már a tévészékházat is szét akarjátok verni? Vízágyút rájuk, véget ért a hőség, le kell hűteni a kedélyeket, hogy menjen el ilyesmitől a csőcselék kedve. Elgondolni is szörnyű, ha ilyenek kezébe hatalom kerül.
edico
2024. október 05. 10:02
Rosszul időzítettél, a Dózsa György-féle parasztfelkelés évfordulója nem ma van!
2024. október 05. 07:14 Szerkesztve
A politika mindkét oldalon célt tévesztett a rendszerváltás utáni 4. év óta. Mára már csakis egymás sárbadöngölésével van elfoglalva. A korányt se használják csak a fékeket nyomják. Az ország meg defektes kerékkel megy az inflációs államcsőd feneketlen mélységébe. Már nem hallatszik a dübörgése, de azért még növekszik. (már nem kérdés, hogy melyik. az infláció vs gazdagságuk)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!