Nyugaton már sejtenek valamit: ez lehet Putyin legújabb célpontja

2024. október 05. 13:26

Megtalálták a legkézenfekvőbb célpontokat.

2024. október 05. 13:26
Vlagyimir Putyin

Nyitókép: Gavriil GRIGOROV / POOL / AFP

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma szombaton sem mulasztotta el, hogy bemutassa az orosz–ukrán háborúval foglalkozó legújabb jelentését, amelyben ezúttal a donbaszi Vuhledár elestének következményeiről értekeztek.

Szerintük nagyon valószínű, hogy az orosz csapatok a közeljövőben megpróbálnak majd újabb területeket meghódítani.

Nyugati irányban az egyik kézenfekvő célpont a T0509-es főúton fekvő, zaporizzsjai Velika Novoszilka, északon pedig a Vuhledártól nyolc kilométerre található Bohojavlenka.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Treeoflife
2024. október 05. 15:13 Szerkesztve
Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma - brit hírszerzés újra "sínen" van. Megfejtette az oroszok taktikai haditervét, a következő települések felé tartanak. És az ukránok hogyan fognak védekezni? Nem erről kellene többet tudniuk? Persze, hogy nem, az ukik nem a védekezéssel vannak elfoglalva, ők úgy védekeznek, hogy orosz belterületeket támadnak. A látszat az, Ukrajnát már feladták az ukránok, csak ezt a hadititkot nem osztották meg a brit tudósokkal.
sexykitty-5000104
2024. október 05. 15:06
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­­­k­­­e­l­­­d­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­­i­­ ­p­­u­­­n­c­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
csombor-4
2024. október 05. 15:04
Hihetetlen ez az éleslátás! Nobel-díjat nekik. Győzelem után mennek tovább. Én, mondjuk erre soha nem jöttem volna rá. Biztos, hogy jobban megfizetik ezeket a jósokat, mint engem.
nemugatolmerkapol
2024. október 05. 14:54
Olvastam a Háború és békét. Oroszokról szól. /Woody Allen/ A brittudósok Woody Allen-i magasságokig jutottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!