Wayne Rooney őszintén elmondta a véleményét Marco Rossi döntéséről

2024. október 05. 16:58

A Plymouth edzőjeként dolgozó egykori világklasszis támadó elismerésnek tekinti a magyar szövetségi kapitány lépését.

2024. október 05. 16:58
Wayne Rooney applauds the Plymouth Argyle fans after the Sky Bet Championship match between West Bromwich Albion and Plymouth Argyle at The Hawthorns in West Bromwich, England, on September 21, 2024.

Nyitókép: Gustavo Pantano /MI News / NurPhoto via AFP

A magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzését október 11-én a Puskás Arénában a hollandok ellen vívja majd. A nemzeti együttes a hét elején megkezdi a felkészülést a Telki edzőtáborban köztük a nyáron a Kecskemét együttesétől a Plymouth Argyle együtteséhez szerződött Szűcs Kornél, akit Marco Rossi most először invitált meg a válogatott keretébe. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ahhoz képest, hogy a 23 éves Szűcs Kornél mindössze pár hónapja került az elképesztő fizikális keménységéről híres angol másodosztályba, nagyon gyorsan alkalmazkodott a tempóhoz. 

A fiatal középhátvéddel eddig nagyon elégedett edzője, a Manchester United egykori világklasszis támadója, Wayne Rooney – pedig ha valaki, ő elég sok klasszis hátvédet látott közelről életében. 

A 190 centiméter magas fiatal magyar labdarúgó mostanra alapemberré vált a Plymouth együttesében, és a nyáron Tóth Balázs személyében szintén magyar válogatott labdarúgót szerződtető Blackburn ellen (2-1-re nyert a Plymouth) már zsinórban hetedik meccsén lépett pályára kezdőként. E hét mérkőzésen végig pályán volt, és teljesítményét Rooney mellett a média és a szurkolók is alig győzték dicsérni – közölte a Plymouth Herald. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Kiválóan játszik, mióta csak bekerült a csapatba. Ez az első meghívója a magyar válogatottba. Olyan labdarúgó voltam, akit mindig nagyon büszkévé tett, amikor a hazámat képviselhettem. Beszéltem vele, nagyon örül, hogy bekerült a nemzeti együttes keretébe, és szerintem ki is érdemelte a teljesítményével”

 – idézi 120-szoros angol válogatott Rooney-t a lap.  Az egykori Machester United-játékos hozzátette, hogy játékosa előrelépése szerinte a klubban végzett munkájuk elismerése is. 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galsó Atya
2024. október 05. 19:08
A wajne jóka!
sexykitty-5000104
2024. október 05. 17:06
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­­i­­ ­p­­u­n­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
herden100
2024. október 05. 17:05
Wayne tóljad ezerrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!