Hívták Magyar Pétert a köztévébe, de nem ment, inkább tüntetést szervezett, amiért „nem hívják”, majd hirtelen úgy döntött, bemegy és elmondja: nem hívják

2024. szeptember 26. 09:33

Monológokkal tarkított interjút adott a Tisza Párt elnöke az M1-nek, szokásos sablonkijelentései mellett Vogel Evelin kijelentései kapcsán is elmondta véleményét.

2024. szeptember 26. 09:33

Nyitókép: képernyőfotó / M1

Az M1 Ma reggel című műsorának vendége volt Magyar Péter, aki kérdésre válaszolva megerősítette, hogy nem ül be a Fővárosi Közgyűlésbe, arról azonbn már hiába kérdezte a műsorvezető, hogy pontosan miről csütörtökön egyeztetni Karácsony Gergellyel a főváros kapcsán, Magyar válasz helyett nekiment a köztévének, egészen pontosan úgy fogalmazott:

Önök itt egy goebbelsi propagandát tolnak, éjjel-nappal hazudnak, akkor is ha kérdeznek”.

Magyar azt is mondta, minden fővárosi listavezetőt meghívott egyeztetni, Szentkirályi Alexandrát is, aki elutasította ezt. Ugyanezt kérte Karácsony Gergelytől is, aki szerinte násztáncot jár a miniszterelnökkel az olimpia kérdésében. „Néha már jobban követeli az olimpiát, mint a miniszterelnök, és egymást dicsérték az árvíz-védekezés kapcsán is” – sérelmezte a Tisza Párt elnöke.

Az M1 stúdiójában egy ponton Magyar Péter újra számon kérte az M1-et, amiért nem hívták be, annak ellenére, hogy a műsorvezető emlékeztette: ez volt az ötödik alkalom, hogy őt vagy más tiszás politikust hívtak a stúdióba, de mindegyik meghívásból kihátráltak, legutóbb például a 48 percből vagy az Orbán Balázzsal folytatott vitából. Magyar erre közölte, hogy ettől függetlenül is megtartják október ötödikén a tüntetést a köztévé előtt, de aláhúzt azt is: nem megy be harmadikán a köztévébe vitatkozni Orbán Balázzsal.

A műsorvezető a Diákhitel-szerződésekről is próbált információt kapni annak korábbi vezetőjétől, mire Magyar azzal jött, hogy Hadházynak már minden kérdésére válaszolt.

Vogel Evelin interjújára is reagált Magyar

Magyart arról is kérdezték, hogy a volt felesége után a volt barátnője is nyilvánosság elé állt, mire az volt a válasza, hogy a két beszélgetést „ugyanott írták”. Szerinte Vogel Evelin elárulta és zsarolta őt, amiért felfogja jelenteni a nőt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az említett adást itt nézheti vissza:

Vogel Evelin indexes interjújáról

Emlékezetes: Indexnek adott interjújában Vogel Evelin közölte: szerinte Magyar Péter nem az, aminek kívülről látszik. Arra a kérdésre, hogy mit fog szólni Magyar ahhoz, hogy interjút adott az Indexnek, Vogel a következőt felelte: „Mérges lesz, dühös, de azt fogja mondani, hogy erre számított, sőt, azt is fogja mondani, hogy ez a Fidesz műve. Hogy velem mit fog csinálni azt nem tudom. Remélem, a családomat nem bántja”.

Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

Magyar kapcsolódó bejegyzését itt olvashatja:

Fótó: Képernyőkép

Az Index Vogel Evelinnel készült interjúját pedig itt nézheti vissza:


 

Összesen 287 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­e­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­­x­i­ ­­p­u­­n­c­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
patriota-0
2024. szeptember 26. 18:18
Én megértem. Ha bemegy, kiderül, hogy egy faszkalap, míg így sírhat, hogy tőle annyira félne, hogy nem merik behívni. Ezt a barmot még az óvodások is kinevetnék. Milyen lehet a hívei értelmi képessége?
vagyok-3
2024. szeptember 26. 17:27
Jó jó de melyik selyemmajmot hívták az igazit vagy a virtuálist . 🤣🤣🤣🤣
Voloka
2024. szeptember 26. 15:35
Ez egy iszonyúan arrogáns, kis fityfasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!