Magyar Péter volt barátnője: Péter nem az, akinek látszik

2024. szeptember 25. 09:20

Magyar exe megrázó interjúban mesélt arról, hogy megesett, félt a vele üvöltöző Magyar Pétertől. Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

2024. szeptember 25. 09:20

Nyitókép: Vogel Evelin a könnyeivel küszködött a beszélgetés során. Fotó: Index/képernyőfotó

 

Vogel Evelin, Magyar Péter ex barátnője adott megrázó interjút az Indexnek. A fiatal hölgy arról beszélt, hogy milyen ember valójában Magyar Péter. Az interjú során Vogel Evelin többször is a könnyeivel küszködött, és így mesélt Magyarról. Többek között arról is beszélt, hogy a kapcsolatuk alatt egy alkalommal Magyar az utcán üvöltözött vele és úgy közeledett felé, hogy megijedt tőle: 

„Fenyegetve éreztem magam, féltem. Annyira nem szoktam félni valójában, de amikor egy nővel szembe áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára” 

– fogalmazott. 

Vogel Evelin félt Magyar Pétertől. Fotó: Index/képernyőfotó

Vogel Evelin szerint Magyar Péter nem az, aminek kívülről látszik. Arra a kérdésre, hogy mit fog szólni Magyar ahhoz, hogy interjút adott az Indexnek, Vogel a következőt felelte: „Mérges lesz, dühös, de azt fogja mondani, hogy erre számított, sőt, azt is fogja mondani, hogy ez a Fidesz műve. Hogy velem mit fog csinálni azt nem tudom. Remélem, a családomat nem bántja”.

Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

 

 

Összesen 469 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2024. szeptember 25. 11:12
azért megvárnám mérővera véleményét!!!
reciphoki
2024. szeptember 25. 11:12
Befosott Péter fél, hogy miután kinyitja a féreg pofáját elpártolnak tőle a proletár szavazói, hiszen ki kellene mondja az igazságot. No rezsicsökkentés, no csok, viszont migráció és LMBTQ igen. Így még a leghülyébbek sem szavaznának rá , így jó patkányhoz méltan inkább kussol és hergelősdit játszik. A nagybetűűűs THE MAN :DDDDD
altercat1
2024. szeptember 25. 11:12
Óvónéni! Evelinnel orvosost játszottunk és azt mondta, hogy adjam neki a csokimat, mert különben megmond!
kobi40
2024. szeptember 25. 11:11
Ex-Vargáné Pszicho Péter, a megesett szűz, akit Evelin elcsábított, aztán elhagyott. Anyám, anyám édesanyám, most mát ki mossa ki a gatyámot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!