Reagált az ATV, miután Magyar Péter beleállt Szöllősi Györgyibe

2024. október 05. 16:08

Magyar Péter pénteken az Egyenes beszéd című műsor főszerkesztője ellen hergelte követőit.

2024. október 05. 16:08
null

Nyitókép: atv.hu

Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter beleállt Szöllősi Györgyibe, az ATV Egyenes beszéd című műsorának főszerkesztőjébe, miután a műsorvezető férjével elutazott Balira, akivel ismeretségük kerek, 30 éves évfordulóját ünneplik.

A Tisza Párt elnöke ezzel az utazási információval kezdte el támadni az ismert műsorvezetőt: a politikus péntek este élő videóban jelentkezett a Facebookon az MTVA Kunigunda útján található épülete előtt, hogy népszerűsítse pártja szombati demonstrációját; Magyar úgy fogalmazott a videóban, hogy az élő közvetítés után megpróbál bejutni a közmédia épületébe, ahonnan szerinte „a vezetés már eltávozott, lehet hogy már külföldön is vannak”, majd később egy teljesen indokolatlan fordulattal odaszúrt az MTVA-tól teljesen független és a város másik felén található magánvállalat, az ATV Zrt. műsorvezetőjének, Szöllősi Györgyinek.

A Tisza Párt vezetője Szöllősi Györgyi nevét kezdte el emlegetni, mondván 

épp elment valami egzotikus szigetre, mint egy rendes újságíró, aki aggódik a média függetlenségéért”.

Magyar Péter Szöllősi Györgyit támadó kijelentéseit az ATV sem hagyta szó nélkül, a Media1-nek a televízió sajtóosztálya a következőt írta a politikus megnyilvánulásáról: 

Szöllősi Györgyi az ATV megbecsült munkatársa, az Egyenes beszéd főszerkesztője és műsorvezetője, aki a műsor minden vendégét korrekten és elfogulatlanul kérdezi. Nem gondoljuk, hogy bármelyik politikusnak dolga lenne egy magánintézményben dolgozó újságíró magánéletével foglalkozni, pláne hergelni ellene. Az ATV büszke Szöllősi Györgyire, sok boldogságot kíván neki és férjének 30. évfordulójukhoz és a megérdemelt pihenésükhöz!” – állt ki az ATV a műsorvezető mellett. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2024. október 05. 18:29
Magyar Péter kinyilatkoztatást tesz, Szöllősi Györgyi pedig ezalatt a házassági évfordulóját ünnepli a párjával! Hát mit képzel ez a nő? Magyar Péter már senki? Már merényletet sem szerveznek ellene?
Sulammit
2024. október 05. 18:27
Nem tudom, hogy mi lenne a jó taktika, nem beszélni senkinek Poloska Péterről, vagy naponta leleplezni a hazugságait?
sexykitty-5000104
2024. október 05. 18:19
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­k­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­i­ ­p­­u­­­n­­c­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
sciohyper
2024. október 05. 18:18
Azért balhézik a selyemmajom, mert nincs itthon a tábori felkérdezője! Hogy merészel elmenni, mikor ő most akar megint, sokadszor szerepelni az ATV-ben. Egyébként meg nem szimpi az áruló györgyike...ráadásul, piszok elfogult s a kérdéseivel!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!