Nagy Bandó András most Magyar Péter mellett tüntet, pedig nemrég még Márki-Zay Péterben látta meg Mózest

2024. október 05. 16:23

A humorista nem először véli a demokrácia letéteményesét felfedezni az ellenzék soraiban.

2024. október 05. 16:23
null

Nyitókép: Magyar Péter tüntetése az MTVA-székház előtt 2024. október 5-én. (Kisbenedek Attila/AFP)

 

Magyar Péter ma délutánra összehívott demonstrációján rég nem látott arcok is megjelentek. Így színpadra lépett Nagy Bandó András, aki többek között azt mondta, sose hitte volna, hogy „77 évesen azért kell tüntetni, amit 42 évesen már elértünk”.  Humorista képességeit megcsillantva hozzátette, szerinte a köztévés beléptetés ma úgy van, hogy „az ide érkezők nyelvén megvizsgálják, a rajta lévő váladék egyezik-e azzal, amit a miniszterelnök előző nap ebédelt”, illetve hogy „akkor lesz demokrácia, ha a Tiszáról élőben közvetít a Duna".

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy Bandó egyébként nem először áll véli a demokrácia letéteményesét felfedezni az ellenzék soraiban. 2107-ben például Márki-Zay Péterben egyenesen Mózest látta, legalábbis egy öt évvel későbbi interjúban úgy fogalmazott,  „úgy véltem, ő az, aki a gittegyletek élén állva képes lehet célba juttatni az egységes ellenzéket”.

Ezt is ajánljuk a témában

A 2014-ben az LMP jelöltjeként a hódmezővásárhelyi körzetben az egyéni mandátumért indult Nagy Bandó még 2022-ben is így fogalmazott Márki-Zayról: 

Végre valaki nem csűri-csavarja, hanem ami a szívén, az a száján”, „majd ahogy politikussá érik Péter, úgy lesznek egyre pontosabbak, egyre kevésbé félremagyarázhatóak a kijelentései”.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. október 05. 18:25
.... höhöhö ...(Bayer Zsolt, Népszabadság, 1994-ben.) "Rögeszmémmé vált, hogy a most leköszönő koalíció Horthy újratemetésekor vesztett el végképp mindent. Mert ugyan magára haragította a társadalom majd minden szeletét, mert nyelvhasználatában és hatalmi külsőségeiben úgy tett, mintha nem történt volna meg Magyarországon egyfajta társadalmi modernizáció, s mind a mai napig ismeretlen fogalom lenne a társadalmi mobilitás, mert nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy átestünk már egy kívánatos és egészséges szekularizáción, így pedig az autópályák felszentelése nem egyéb közröhejnél - tényleg, ne csináljunk Krisztusból bohócot! -, de ezek apróságok. Kenderesen veszett el végképp minden. A kormányzó sírjánál nyilvánult meg az új hatalmi elit azon szándéka, hogy az elmúlt negyven évet zárójelbe téve, Kádár diktatúráját Horthy embertelen és tisztára moshatatlan rendszerével haladja meg."
nempolitizalok-0
2024. október 05. 18:21
Ez van amikor dől a pénz, de nem fizet az ember nyugdíjjárulékot. Aztán amikor megöregszik és már nem hívják a kormány a hibás. Persze leszarom kategória, egy jó humoristának tökmindegy milyen a kormány.
sexykitty-5000104
2024. október 05. 18:14
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­­­e­l­d­ ­­a­­ ­­s­z­e­x­­i­ ­p­­­u­n­­c­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. október 05. 18:13
A cikk borítóképén egy ex-fideszes önkormányzati képviselőt láthattok:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!