„Gyertek, szétba***uk a Híradót!” – fejszével és csákánnyal készülnek Magyar Péter tüntetésére a Tisza-szimpatizánsok (VIDEÓK)

2024. október 02. 11:22

Erőszakos fellépésre készülnek az aktivisták.

2024. október 02. 11:22
MAGYAR Péter

Nyitókép: Hegedüs Róbert / MTI

László Donát fél éve, a Tisza Párt megalakulása óta szervez erőszakos akciókat a párt nevében – mutat rá a Metropol legújabb cikkében. Az aktivista aktuális Facebook-bejegyzésében arra szólítja fel a tiszásokat, hogy gyűjtsék be és semmisítsék meg a közterületekre kihelyezett Metropol újságokat.

Magyar Péter most a közmédia elleni tüntetésre készül. Az ellen a közmédia ellen, ahol néhány napja ő maga is kifejtette nézeteit. Ezzel kapcsolatban László Donát legutóbbi posztjában agresszív, alpári stílusban így fogalmazta meg a felhívását:

Gyertek, szétba***uk a Híradót!

Aztán egy posztban kijelentette, hogy fejszét is visz magával a demonstrációra…
 

Magyar Péter és László Donát (Kép forrása: Metropol)
Kép forrása: Metropol

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. október 02. 14:18
Nehéz szakma a popszakma, ha ripacsok "művelik", az a legszórakoztatóbb...
sozlib_abschaum
2024. október 02. 14:15
Ha, ha, ha, ezek a kancsók inkább szivárványszínű tangában tüntikézzenek, mert a csákány és fejsze túl nehéz ezeknek a génmódosított tisza-szektásoknak.
Rodolfo
2024. október 02. 14:13
Nagyon remélem, hogy ezek a buta majmok baltákkal és csákányokkal mennek a tévészékház elé és szintén remélem, hogy próbálkoznak is majd azokkal, ha még addigra nem fáradtak el és nem mentek még haza. Kellenek azok a "kurv@ eros képek", ugye. Csak a zsaruk is legyenek résen, mert ezek a gennyes belpesti bugrisok mindenre képesek, elvégre is MP egy megátalkodott opportunista kis csimpánz, akinek semmi se drága - amíg van mentelmi joga.
greg
2024. október 02. 14:03
Tipikus kommunista hozzá állás vádold az ellenfelet azzal amit te tervezel. Orbán egy vesztes választás után nem fog vér nélkül távozni, már amennyiben nincs lezsírozva az egész és MP belső ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!