Üzent a rendőrség Magyar Péter fejszés szimpatizánsának

2024. október 03. 15:09

„Aki ilyet követ el, azzal szemben a rendőrség a leghatározottabban fog eljárni” – írták.

2024. október 03. 15:09

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Komka Péter

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Magyar Péter a közmédia elleni tüntetésre készül. Az ellen a közmédia ellen, ahol néhány napja ő maga is kifejtette nézeteit. Ezzel kapcsolatban egy férfi az egyik posztjában agresszív, alpári stílusban így fogalmazta meg a felhívását:

Gyertek, szétba***uk a Híradót!”

Aztán egy posztban kijelentette, hogy fejszét is visz magával a demonstrációra…

A rendőrség figyelmét is felkeltette a férfi

A közösségi médiában buzdít egy férfi arra, hogy egy jogszerűen bejelentett, és a BRFK, mint gyülekezési hatóság által tudomásul vett gyűlés résztvevői fejszét vagy más szerszámokat vigyenek magukkal –ismertette röviden a helyzetet a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy bűncselekményt követ el, aki a gyűlés gyülekezési jogról szóló törvény szerinti békés jellegét biztosító korlátozásait megsérti

(tilos a gyűlésen – ideértve az oda eljutást, illetve az onnan távozást is – az élet kioltására, személyi sérülés vagy súlyos anyagi kár okozására alkalmas dologgal megjelenni). Aki ilyet követ el, azzal szemben a rendőrség a leghatározottabban fog eljárni – közölte a rendőrség.

***

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000103
2024. október 03. 17:25
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­c­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
blondiner
2024. október 03. 17:20
A 9mm-es lyuk, az 9mm-es lyuk még a tesztoszterontól füstölgő szteroidos barmon is :D
Phm045
2024. október 03. 17:20
Semmi gond. A rendőrség gépkarabélyt visz, oszt gól........
nemugatolmerkapol
2024. október 03. 17:18 Szerkesztve
Hogy is mondta Kuncze Gábor úr 2006-ban? "Orbán Viktor azonnal hívja vissza a hordáit a budapesti utcákról!" Meg volt az a másik is: "A politikának a parlamentben van a helye, nem az utcán."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!