Szintet lépett az ellenzéki bohóckodás

2018. december 17. 09:58

Az MTVA székházában színészkedő Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes és többi balliberális politikus célja a figyelemfelkeltés, amihez már komédiába illő eszközöket is bevetnek.

2018. december 17. 09:58

„Már régóta látható, hogy valódi mondanivaló híján az ellenzéki politikusok a botránypolitizálástól várják a sikert. Az MTVA székházában színészkedő Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes és többi balliberális politikus célja a figyelemfelkeltés, amihez már komédiába illő eszközöket is bevetnek. A saját pártjából is kiutált Hadházy igazi politikai bohócként a földön fetrengett és provokálta a biztonsági őröket.

A vasárnapi demonstráción is a már jól ismert politikai csoportok vettek részt, a Hősök terén és a közmédia épülete előtt is csupán pár ezren jelentek meg. Mivel nem sikerült az ellenzéki politikusoknak a várt tömeget az utcára hívni, egyéb eszközökkel, botránypolitizálással igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Ebben a láthatósági versenyben a Gyurcsány Ferenc mellett Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett és Hadházy Ákos áll az élen, de a szocialista politikusok közül mások is igyekeznek felkerülni a képzeletbeli ranglistára, sőt több jobbikos politikus is csatlakozott hozzájuk.

Az MTVA székházában Hadházy Ákos tudatosan provokálta a biztonsági őröket, hogy annak hatására ki kelljen küldeni az épületből. A saját pártjából is kiutált politikus igazi politikai bohócként a földön fetrengett, korlátokon mászott és lökdösődött az őrökkel.

Az ellenzéki politikusok szemmel láthatóan az ilyen botránypolitizálással igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, ettől remélik az alacsony támogatottságuk növekedését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2018. december 17. 20:14
"Már komédiába illő eszközöket is bevetnek." Ez inkább tragikomédia.
útonjáró
2018. december 17. 18:49
"Simán a hírfolyamban szerepelnie kellett volna az 5 pontnak eleve, merthogy fontos közérdekű eseménye volt a napnak. Itt bukik el a halandzsád." nem, kis barátom, ott bukik a te halandzsád, hogy ha nincs benne a hírfolyamban a "követelése", akkor sem mehet be a primitív képviselő - forradalmisat játszva - követelni, hogy azonnal olvassák be...
pemete jakab
2018. december 17. 18:36
"Szintet lépett az ellenzéki bohóckodás" Sajnos a kormánymédia már nem tud szintet lépni, olyan mélyre süllyedt.
august
2018. december 17. 15:56
Miért a közmédiában? Azt úgyse nézi senki nem? --------------- :) Ha jól vagyok informálva éppen a közmédia közvetít a parlamentből, ha nyilvánosságot akar, ott van helyben, a munkahelyén és nem a TV székházban. Mondjuk ezt az 5 pontot, akár ott, a pulpitus- lépcső torlaszolás helyett, is kamerába mondhatták volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!