Pénteken Magyarországra érkezik az ember, aki Orbán Viktor után szembenézett a Soros-birodalom fenevadjaival

2024. szeptember 19. 05:28

Az olasz miniszterelnök-helyettest hat évre rács mögé akarja dugni a palermói ügyészség, pontosabban a Soros-hálózat, mert megvédte a hazáját, miközben a szilveszterkor nőket megerőszakoló migránsok négy évet kaptak.

2024. szeptember 19. 05:28
Nagy Ervin
Nagy Ervin

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Szuverenista bevándorláspolitikája miatt Olaszországban harmadszor is perbe fogták Salvinit.

Meglepődtünk? Csodálkozunk? Mi, magyarok már tapasztaltunk hasonlót, így nem nagyon…

A palermói ügyészség „emberrablással és hivatali hatalommal való visszaéléssel” vádolja (ismét) a politikust, mert 2019-ben belügyminiszterként megakadályozta az Open Arms álcivil szervezet hajójának kikötését Olaszországban. A spanyol tulajdonban lévő hajón 147 migráns volt, és tizenkilenc napig várakoztak a kikötés engedélyezésére. 

Ezt is ajánljuk a témában

Végül a szicíliai hatóságok hozzájárultak a partraszálláshoz – a migránsok pedig szabadon távozhattak...

Hogy ez emberrablás lenne, az egyszerűen nevetséges – nincs az a jogi csavar, ami kiforgatná a józan észt!

A hajó ráadásul meg sem próbált más országban, kiváltképp Spanyolországban kikötni, így a szándék egyértelmű volt: provokálni az olasz koalíciós kormány bevándorlásellenes részét. Valahogy ellehetetleníteni a szuverenista politikát képviselő Salvinit, akit belügyminiszterként akartak csapdába csalni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hogy Salvini miként élt vissza a hatalommal, amikor azt tette, ami a joga és egyben a kötelessége – az nagy talány; ha egyáltalán komolyan vesszük a vádat. A kormány tagjaként ugyanis felesküdött az olasz alkotmány és a törvények betartására és betartatására – ami kimondja, hogy minden állampolgárnak „szent kötelessége” a haza védelme. Az illegális migráció, azaz a tiltott határátkelés pedig önmagában bűncselekmény minden jogállamban.

Salvini valójában nem tett mást, mint amit a szíve és az olasz alkotmány diktált: megakadályozott egy bűncselekményt és megvédte a hazáját.

De a csapda lényege éppen ez volt – Sorosék egy olyan helyzetet teremtettek, aminek „hála” Salvnit máig lehet „ellenségként” (erre a kifejezésre még később visszatérünk!) üldözni.

A vád tehát több sebből is vérzik, de mivel az „áldozat” (erre a meghatározásra is visszatérünk majd!) egy Soros-szervezet (Open Arms), illetve több mint egy századnyi illegális bevándorló, így nem csodálkozunk. Legalábbis nekünk, magyaroknak nem meglepetés, ami most az olasz miniszterelnök-helyettessel történik.

Salvini felveszi a kesztyűt

Az Északi Liga vezetője úgy döntött, hogy feljelentést tesz az Open Arms ellen. Harcot indít azokkal a progresszív „civil szervezetekkel” szemben, amelyek minden alkalmat megragadnak, hogy provokálják és ellehetetlenítsék. Salvini azzal érvel, hogy a Soros által pénzelt NGO bűncselekményt követett el, hisz a tiltott határátlépést segítette.

Vajon Salvini tisztában van azzal, hogy e lépéssel kivel szállt valójában szembe? Tudja, hogy most küldött hadüzenetet a Soros-birodalomnak?

Minden bizonnyal érzi, hogy valami olyan nagyhatalommal kell most szembeszállnia, ami a törvények és a demokrácia felett áll, s amely világszerte minden másképp gondolkodót elpusztít. A fenevaddal szembeni harcban viszont nincs egyedül. 

Magyarországot már megbüntették a bevándorlásellenes és szuverenista álláspontja miatt, így

lesz miről beszélgetnie Orbánnak és Salvininek pénteken.

Sorosék a törvények felett

A Soros által anyagilag támogatott, a nyílt társadalom eszméjét hirdető NGO-k a demokrácia fölé helyezik magukat. Kinyilatkoztatnak és kizárólagosságot követelnek a viták lefolytatása helyett. Civilként határozzák meg magukat, ami már önmagában értelmetlen, hisz alkalmazottjaik fizetést kapnak politikai munkájukért. A legnagyobb trükk azonban az, hogy

a Soros-hálózat egyetlen sejtje sem indul el a választásokon, azaz nem vesznek részt a demokratikus versengésben.

Szavazni nem lehet rájuk, sem ellenük, ám befolyásuk nagyobb, mint egy-egy legitim felhatalmazással bíró kormányé.

A nyílt társadalom trükkje

A nyílt társadalom olyan eszme, amely a progresszióban és valamivel szemben nyer értelmet. „Meg lehet-e tölteni a nyílt társadalmat pozitív tartalommal, vagy mindig valamivel szemben kell állnia?” – teszi fel a kérdést Soros, majd rögtön meg is válaszolja: „»Szerencsére« mindig van olyan, ami ellen harcolni kell: szegénység, betegség, környezeti ártalmak. Az ellenség nem csak egy másik állam lehet. De ha nem határozzuk meg a közös ellenséget, amellyel szemben összefoghatunk, a világ megosztottá válik és a nemzetállamok egymás ellen fordulnak.” 

Sorosék tehát minden politikai ellenfelet ellenségként jelölnek meg.

Ez tulajdonképpen egy új, globális „permanens forradalom” meghirdetése, ami – mivel deklaráltan sosem éri el célját – folyamatosan lehetőséget biztosít arra, hogy a „nyílt társadalom ellenségeiként” megbélyegezze a politikai ellenfeleket, és így egy, az ideológia pontos irányát meghatározó csoport hatalmát fenntartsa. 

A nyílt társadalom eszméje, azaz a progresszív-liberális ideológia ma már Soros György nélkül is terjeszkedik. Az alapítványhálózat és az NGO-k irodái a világ minden táján jelen vannak, és nem demokratikus úton megválasztotthatalmi pozíciókból avatkoznak be a politikai küzdelmekbe.

A nemzetek felett álló szervezeti hálózat „elvont birodalomként” viselkedik, „morális imperializmus” jellemzi.

Vezetői alapjaiban szeretnék megváltoztatni az emberek gondolkodását, viselkedését. Egy új, globális társadalmat akarnak teremteni úgy, hogy közben a „régit”, a hagyományokat, a tradicionális értékeket, a természetes közösségeket és a nemzetállamok demokratikus társadalmi rendjét elpusztítják. A globalista politikát folytató csoportok – a „nyílt társadalom” ideológiáját hirdetve – utat törnek, kizárólagosságra töreksznek, ám a szuverenisták ellenállnak.

Egy társadalmi kísérlet közepén állunk. 

Célkeresztben az MCC?

Mint megírtuk: egymás után jelennek meg a Mathias Corvinus Collegiumtól rettegő cikkek Európa több országában is. A Soros-hálózat attól tart, hogy a tehetséggondozó Nyugat-Európában is sikerrel népszerűsíti a konzervatív és hazafias gondolkodásmódot.

Ezt is ajánljuk a témában

És ez kérdés? Aligha!

Nem lehet nem észrevenni, hogy a Soros-birodalom szolgái (leginkább a progresszív média és a woke ideológiát terjesztő tömegkultúra) keresik a „globális rendszert veszélyeztető” sikeres szereplőket. Nem lehet nem észrevenni, hogy Sorsék megbélyegzik azokat, akik az ’oly régi „haladók kontra konzervatívok” küzdelmében részt vállalnak.

Kulturális küzdelemben állunk

Már önmagában az is nyelvpolitikai hókuszpókusz, hogy „nyitottnak” nevezik magukat… hisz ki ne akarna nyitott lenni? Ki mondja azt magáról, hogy „én egy zárt személyiség vagyok, egy zárt társadalomban hiszek”?

Ahogy nyelvpolitikai trükk az is, hogy mindenkit „ellenségként” definiálnak. 

Karl Raimund Popper könyve, melynek alapján Soros felépítette a birodalmát: „A nyitott társadalom és ellengései”. És az is a Soros kezében lévő média (és persze a tömegkulturális gyárak) dolga, hogy az ellenséggel szemben „áldozatokat” mutassanak fel. Hogy a társadalom szíve megessen a „hatalommal szembeszálló civilen”. Vagy Salvini esetében a migránson.

Sikeres és megtévesztő felforgatókönyvek alapján dolgoznak Sorosék Olaszországban is.

A történelem tehát nem ért véget, a küzdelem folytatódik, a harc azonban ezúttal egy terület nélküli birodalom és a nemzetállamok között fog zajlani. Merőben új történelmi helyzet alakult ki.

Orbán Viktornak és Matteo Salvininek lesz miről beszélnie.  

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­k­e­­­l­­­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­­e­­x­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
madre79
2024. szeptember 19. 15:46
Kizárt, hogy valakit, aki a hazáját védi megbüntessenek! Vagy mégsem?
survivor
2024. szeptember 19. 08:24
A nyilas kollaboráns Soros a jó ?
Kristály
2024. szeptember 19. 08:21
Ezek a Soros alkalmazottak aljas módon alkalmazzák a törvényeket hát őket is valami aljas kidolgozott módon kell megsemisiteni pl az ügyészre rábizonyitani hogy nem ingyé dolgozik. A hajókat ki szallas utan megsemmisiteni hogy egyse maradjon. A gáz vezeték a példa Valaki feljelenthetné Sorost a biróság elé citálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!