Kőkeményen nekiment Gyurcsány a tanév első napján az oktatási rendszernek

2024. szeptember 02. 13:57

A DK vezetője szerint, „amit el lehetett rontani az iskolában, azt elrontották”.

2024. szeptember 02. 13:57

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Menetrendszerűen Gyurcsány Ferenc is kifejtette gondolatait hét pontban a tanévkezdést illetően. 

Bejegyzésének felütésében a DK vezetője leszögezte, 

amit el lehetett rontani az iskolában, azt elrontották”.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd azzal folytatta, „senki nem érzi magát fontosnak, megbecsültnek, mindenki elégedetlen”.

„Nem értik, hogy minden gyerek a valóság egy megismételhetetlen, különleges darabja, aki önmagáért, egyedisége miatt is érték. Nem egyforma gyerekeket, mint téglákat akarunk a falba” – írta az ellenzéki politikus. 

Gyurcsány arra is kitért, hogy 

a tanár a legfontosabb. 

Nem a kaszinótulajdonos, nem az ingatlanbefektető”. A politikus kijelentette azt is, hogy „a mai magyar iskola a magyar jövő gyászos végzetét hordozza, mondom apaként, politikusként, tudva, hogy sokakat hidegen hagy iskoláink állapota”.

„Magyarország van bajban”

A DK-vezér gondolatait azzal zárta, hogy 

a magyar iskola van bajban. Sajnos nem így van. Magyarország van bajban. 

És nyavalyáink egyik legfájóbbika a magyar iskola”.

Itt érdemes felidézni, hogy az a Gyurcsány Ferenc illeti most kritikával a magyar oktatási rendszert, akineki a miniszterelnöksége alatt több mint száz iskolát zártak be, 748-at pedig beolvasztottak más intézményekbe. Az egykori miniszterelnök második ciklusában pedig több mint 14 ezer tanárt tettek utcára, és még egyhavi bért is elvettek a pedagógusoktól.

Gyurcsány Ferenc teljes bejegyzését alább olvashatja:

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Trombitás Kristóf

Facebook

Idézőjel

Az a Gyurcsány, aki most rájuk akaszkodik, a maga idejében erre szemkilövetéssel és véresre veréssel válaszolt.

 

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2024. szeptember 03. 10:39
DK rájött, hogy PP pillanatnyi sikerét a folyamatosan hangoskodásának, szereplésnek köszönheti. Bár nem mond semmi újat, hazudik is jó nagyokat, (ahogy azt ők is tették, teszik) egyedi eseteket általánosnak állít be, így aztán ők is mozgósították, aktivizálták a mocskolódó seregüket, hogy felvegyék a versenyt PP-vel. Pillanatnyilag hátrányban vannak, mert PP hívei, bár tudják, hogy PP egy jellemtelen féreg, folyamatosan hazudik, féligazságokat mond, csak ígérget, de abból semmit nem tar be, képtelen lenne egy országot vezetni, sőt bűn lenne azt rábízni, de kitartanak mellette, mert Orbán iránti gyűlöletük sokkal nagyobb. Ők PP-ben látják egy kormányváltás lehetőségét, amit a DK nem tudott elhitetni velük. Nos erre jött rá fletó is , és most PP ellen harcol, mint egy természetfilmben is látható volt, amikor két skorpió egymásra támad! Az ország számra nagy nyereség lenne, ha a viaskodásban mindkét skorpió elpusztulna.
Krupp Skya
2024. szeptember 02. 21:41
Amit el lehetett rontani az iskolában, azt elrontották Téged Feri bácsi, már a kefélésnél elrontottak. Apádnak olyan lassan mozogtak az ondósejtjei az alkohol miatt, hogy mire te oda támolyogtál a petesejthez a petesejt elpusztult, így Katónéni kénytelen volt világra hozni mint ondósejt.
Krupp Skya
2024. szeptember 02. 21:32
A legnagyobb "elrontás" az volt, hogy ennek az alkoholistának az apja nem használt óvszert! Kató néni mehetett volna kaparásra is.
Krupp Skya
2024. szeptember 02. 21:07 Szerkesztve
Marcika Feri bácsi ölében ül : -Apa hunyd le egy kicsit a szemed! Gyurcsány egy öt perc múlva megkérdezi. -Kinyithatom már Marcika? -Kinyithatod apa. -Miért kellett becsuknom? -Csak kiakartam próbálni amit anya mondott Molnár Csabi bácsinak. -Mit mondott? -Hogy milyen jó lesz nekünk, ha te lehunyod a szemed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!