Megérdemlik a pedagógusok, nem kérdés

2022. október 15. 16:59

Az a Gyurcsány, aki most rájuk akaszkodik, a maga idejében erre szemkilövetéssel és véresre veréssel válaszolt.

2022. október 15. 16:59
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Csak hogy tisztán lássunk: ma minden pedagógus, illetve bölcsődei nevelőnő és óvónő alsó hangon a dupláját keresi, mint 2010-ben, a régóta pályán lévők pedig ennél is többet.

2025-re pedig ez az összeg közel 76(!) százalékos növelésben részesül.

Nem sok szakma képviselői mondhatják ezt el magukról.

Természetesen mindezt megérdemlik a pedagógusok, nem kérdés.

De hiba lenne felülni a gyurcsányista baloldalnak, akik elbocsátottak 14 ezer tanárt, iskolák sokaságát zárták be és 1 havi bért elvettek. Össze sem lehet hasonlítani a nemzeti kormány munkájával mindezt.

Nem beszélve arról, hogy most teljesen természetesen mindenki élhet demokratikus jogával és békésen tüntethet. tegye csak, erről is szól a demokrácia!

Az a Gyurcsány, aki most rájuk akaszkodik, a maga idejében erre szemkilövetéssel és véresre veréssel válaszolt.”

Nyitókép: Trombitás Kristóf Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2022. október 17. 19:50
Azért legyünk egy kicsit kritikusak. 2014 és 2019 között a költségvetés kifejezetten rendben volt. Ekkor azért lehetett volna a pedagógusoknak is egy kicsivel többet adni, nem kellett volna gyakorlatilag a 2014-es szinten hagyni a fizetéseket, amiket aztán sok esetben utolért az egyébként nagyon helyesen emelkedő minimálbér. Sajnos most olyan helyzetben kell a béreket emelni, amikor jóval nehezebb a költésgvetés helyzete. Meg kell emelni a pedagógus béreket, nincs mese, csak lehetett volna jobban odafigyelni rájuk akkor, amikor könnyebb lett volna...
LancelotDuLac
2022. október 16. 00:25
Szegény Tordai, nem lopott tankot, nem dobált molotovval, nem rabolta ki a Tv-székházat, nem gyújtott fel kocsikat, nem szarta tele a Kossuth Lajos teret, napi 5000-ért - csak csendesen szolidáris volt az igazságtalan kilakoltatás miatt - mégis eltörette a kezét Orbán! Az orbáni terror így működik! Ilyen ez a csonttörető Orbán!
Lajoss
2022. október 15. 21:42
Trombi,ebben a rezsimben arra van pénz,amire Bástya et.rábólint. Ennyire egyszerű.
Lajoss
2022. október 15. 21:32
Trombi,most nem lángolnak autók,nincsenek barikádok,csak a civilizált tiltakozás..furcsa ez neked,gondolom..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!