„Ebben a pozícióban bármelyik nőt megkaphatom” – így „marasztalta” barátnőjét Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. szeptember 25. 11:39

Legalábbis Vogel Evelin erről beszélt az Indexnek. A szakítást követően jött a diszkóbotrány!

2024. szeptember 25. 11:39

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy azt korábban megírtuk, szerdán tette közzé a Vogel Evelinnel, Magyar Péter egykori barátnőjével készült exkluzív interjút az Index.

Ahogy arra számítani lehetett, több, megdöbbentő mondat is elhangzott a mintegy 50 perces beszélgetés alatt.

Az interjú vége felé a Tisza Párt vezetőjének volt barátnője felidézte, „az EP-választás előtt pár nappal mindketten éreztük, hogy rezeg a léc. Ekkor volt egy beszélgetésünk, amikor azt mondta nekem, hogy habár a többiek szerint én kockázati tényező vagyok, ő mégis szeretne velem maradni. Neki én kellek, 

de annyira nem bánja, ha szakítunk, mert ő úgyis bárkit megkaphat ebben az országban, ebben a pozícióban.

Bármelyik nőt, így pontosítok”.

Vogel ehhez hozzáfűzte, hogy „ez egy érdekes módszer vagy eszköz volt arra, hogy ő megtartson, vagy hogy ezt a kapcsolatot építsük. (...) Nekem ez a mondat, hogy »ebben a pozícióban bármelyik nőt megkaphatom«, az tényleg egy utolsó csepp volt a pohárban” – szögezte le Magyar Péter exbarátnője.

Pár héttel a szakításuk után robbant a diszkóbotrány

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Magyar Péter pár nappal az EP-választást követően közölte követőivel, hogy véget ért a kapcsolata Vogel Evelinnel. 

Majd pár napra robbant a hír, hogy Magyar Pétert a biztonsági őrök kísérték ki egy fővárosi klubból a hajnali órákban. A Ripost az esetről június végén úgy számolt be, hogy a Tisza Párt későbbi vezetőjének több vendéggel is összetűzése támadt. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A politikus balhéjáról napvilágot látott videókon az is látszik, hogyan csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin.

Lehet, ekkor is azt akarta bizonyítani, hogy ő valóban „bárkit megkaphat”.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

***

Magyar Péter időközben reagált a Vogel Evelinnel készített interjúra. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. szeptember 25. 15:22
A kérdés az, hogy Evelin miért állt ezzel elő önként. A válasz pedig az, mert fél Magyartól és a legjobb védelem a nyilvánosság. És miért fél? Mert megfenyegette a pszichopata öntelt pöcs.
kir2vik
2024. szeptember 25. 15:13
Lehet, hogy elvileg megkaphatja, de gyakorlatilag nőéhsége van. Lehet azért, hogy legyen kit bántalmazni, ha elönti a düh. Egy férfi ( egy igazi "The Man") esetleg beleáll a pofájába. Gondolom ezért is védeti magát.
Proxima Centauri
2024. szeptember 25. 15:12
Az apa magyarázza a fiának a különbséget elmélet és gyakorlat között. Megkérdezi a feleségét és a lányát, hogy a család anyagi helyzetének javításának érdekében - elméletileg - lefeküdnének-e a szomszéddal tízmillióért. Mindkettőjük válasza, hogy elméletileg igen. Látod! Elméletben van húszmilliónk, gyakorlatbam meg két kurvánk.
laurahann
2024. szeptember 25. 14:47 Szerkesztve
Ebben az országban, pozícióban ..a legsarkalatosabb, h kit kap meg selyemszarosgatyás. És persze, h ki a faszt érdekel ez...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!