Itt van a hét legerősebb gondolat Vogel Evelin exkluzív interjújából

2024. szeptember 25. 10:07

Az interjú során Magyar Péter exe többször is a könnyeivel küszködött. Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

2024. szeptember 25. 10:07

Nyitókép forrása: Képernyőfotó

 

Szerda kora délelőtt robbant a hír, hogy Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője exkluzív interjút adott az Indexnek. A fiatal nő arról beszélt, hogy 

milyen ember valójában Magyar Péter. 

Az interjú során Vogel Evelin többször is a könnyeivel küszködött, és így mesélt egykori kedveséről, a Tisza Párt vezetőjéről.  Többek között azt is felidézte, hogy a kapcsolatuk alatt egy alkalommal Magyar az utcán üvöltözött vele és úgy közeledett felé, hogy megijedt tőle.

Ezt is ajánljuk a témában

Itt van az interjú hét legerősebb gondolata:

1. „Az, hogy Péter miért juthatott el idáig, nem csak rajta múlt. Nagyon jó emberek dolgoztak mögötte, nagyon ráéreztek arra, hogy mikor mit kell betenni, milyen eszközökhöz kell nyúlni. És nem azért, mert ők el akartak valamilyen politikai célt érni. 

Ezek az emberek, akik Péter mögött voltak, akikkel én együtt dolgoztam, nekik hitük volt, ők hittek a jóban, a jobban, a változásban.”

2. „Ő alapvetően nem bátor ember

ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. 

Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

3. A Magyar Péterben akkor kavargó érzésekről volt párja úgy fogalmazott, „belül ő azt érezte, hogy most ő majd megmutatja, hogy most ő majd végre kiáll a fényre, hogy valahogy bosszút áll. Talán ez volt az, ami magabiztosságot adott neki, ezek a dolgok hajtották őt.”

4. Vogel Evelin emlékei szerint nem volt óriási dilemma Magyar Péterben arról, hogy felhasználja-e a volt feleségéről készített felvételeit, amelyek tartalmáról még akkori barátnőjének sem számolt be. Evelin felidézte, azon a napon, amikor Magyar Péter bement az ügyészségre, nem sokkal korábban odaadta neki a laptopját, és különböző dokumentumokat, hogy a kedvese rejtse el azokat.

„A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket” – nyilatkozta a lapnak.

Ezt is ajánljuk a témában

5. „Péter legszívesebben csak saját magára hallgat, de ha nagyon muszáj, akkor Márkra– válaszolta Vogel Evelin arra a kérdésünkre, ki az most a Tisza Pártban, aki hatással lehet Magyar Péterre. (Radnai Márk a Tisza Párt alelnöke – szerk.)

Ezt is ajánljuk a témában

6. A pár hónappal ezelőtti kampány időszakra Magyar Péter volt párja úgy emlékszik, hogy a politikus elsősorban önmagát építette, míg csapata a szervezetépítésen igyekezett dolgozni. 

Én voltam az, akin csapódott Péter haragja, az elégedetlensége. 

Nem volt ott velünk, nem dolgozott a többiekkel, nem volt meg a személyes kapcsolata, néha bejött, végig rohant az irodán” – fogalmazott Evelin.

7. Egy veszekedésüket is felidézte a pártelnök volt kedvese, és elmesélte, hogy míg gyermeke az autóban ült, Magyar Péterrel a kocsi mellett összeszólalkoztak, és a férfi egyre agresszívabban viselkedett.

 „Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel. (...) Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy (...) Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, 

akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen”

– emlékezett vissza a lelkileg is megterhelő pillanatokra Vogel Evelin.

A teljes interjút ITT tekintheti meg teljes terjedelmében. Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

 

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. szeptember 25. 13:14
Vicces látni, ahogy ennek a hímsoviniszta állatnak behódol jó néhány. főlibernyák zászlóanya..:)
coyote-0
2024. szeptember 25. 13:03
"Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról." Milyen érzés a fasz másik oldalán lenni, Petya?
hannah184-2
2024. szeptember 25. 13:01
Hol van Nagy Ervin? Rost Andra mikir ad interjut? 😂
Oszodibeszed
2024. szeptember 25. 12:49
Magyar Péternek inkább egy egyházat kéne alapítania az együgyű és vakbuzgó rajongói számára. Egy olyan wudu-szektát, ahol ezek a szerencsétlen emberek áldozatot mutathatnak be neki, szentként tisztelhetik és vakon követhetik őt. Kb. úgy, ahogy most teszik, a sokadik lelepleződése után is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!