Így hátrált ki Magyar Péter a vita elől, amiért pedig ő toporzékolt a legjobban korábban

2024. szeptember 18. 10:48

A köztévében akart vitázni, ám hiába várják, megint mást csinál, mint, amit mond.

2024. szeptember 18. 10:48
null

Nyitókép: Facebook

Habár Magyar Péter amióta csak színre lépett, állandóan azt szajkózta, hogy vitázni szeretne és lehetőleg a köztévében, nagyon úgy tűnik, hogy ezen a téren is hasonlóan kiszámíthatatlan, mint más ügyekben. Vádaskodik, majd mikor szembesítik a valósággal, angolna módjára elslisszol. Orbán Balázs, Orbán Viktor politikai igazgatója várta, várja vitára Magyart a köztelevízióban, ám ő az árvízhelyzetre hivatkozva lemondta a szereplést. A hírre Orbán Balázs a következőképp reagált: „Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. 

Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. 

Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás. Kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott” – fogalmazott Orbán Balázs. 

Magyar, aki még az árvízi védekezés közben is politikai riválisait vagy éppen a magyar hadsereget ostorozza a közösségi médiában, korábban sokkal inkább nyitott lett volna a vitára, persze még azelőtt, hogy a nyár folyamán egy budapesti szórakozóhelyről kivezették a biztonságiak a botrányos viselkedése miatt. Február 27-én ő maga írta a Facebook-oldalán, hogy „Innen is üzenem a propaganda zászlóshajóinak, hogy bármikor állok rendelkezésükre egy interjúra.” 

Május 10-én azt írta, bárhol hajlandó vitázni és a Klubrádió, Megbeszéljük című műsorában is megerősítette, kész a vitára, ha meghívják a köztévébe. 

Megtörtént, ám Magyar szokás szerint nem azt csinálja, amit korábban ígért vagy mondott. Így volt ez akkor is, amikor kijelentette, ő nem lesz európai parlamenti képviselő, hiszen itthon van szükség rá, ehhez képest pont az ellenkezőjét csinálta és inkább elment sok ezer eurós fizetésért Brüsszelbe… A köztévés vitameghívásnál sem viselkedik másképp…

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 18. 22:34
Magyar Péter fontoskodik, játssza az eszét., csak akkor lapátol, ha adásban van, nehogy a keze tele legyen holnapra vízhólyaggal. Orbán nagy ívben füttyül arra, hogy MP mit mond, OV a múltban is minden árviznél ugyanúgy tette a dolgát, ahogy most is, nemcsak akkor amikor adásban volt, ahogy most az ellenzék láthatóan túllihegi magát, fontoskodnak. MP egy ócska szélhámos, az árvízvédelemben ö csak útban van. Leállította a munkát percekre, hogy jól sikerült selfiket csinálhasson.
haxima
2024. szeptember 18. 18:19
A képen mit csinál a messiás? Azon túl persze, hogy rajta van egyedül gumicsizma, az összes többi tudta, hogy nem a vízben kell gátat építeni
Perczel Éva
2024. szeptember 18. 15:42
A minap még hőmérővel rohangált. Mostanra valamilyen furcsa, elmebeteg ötlettől vezérelve magához vette Lehel kürtjét. Mégis minek? A jászberényi Jász Múzeumban azért nézzenek utána, hogy a megvan-e még az eredeti!
KovG_1
2024. szeptember 18. 14:56
@skywalker_bp: ezt nem akarod a bálványozott Pszichopetidről mindenhova beollózni, és továbbításra kérni: "Magyar Péter még a Diákhitel Központ vezetőjeként ellenjegyzett túlárazott szerződéseket. Egy független képviselő egyik állítására reagálva Magyar Péter kiemelte: nem tudom, milyen online marketing cégről beszél, amely egyengeti a Tisza Párt tevékenységét. Én nem dolgozom olyan céggel jelenleg, amely a diákhitelnél tendert nyert. Csakhogy az egyik, nettó 13,34 millió forintba kerülő, egyébként gyakorlatilag teljesen felesleges tanulmányról szóló szerződést 2021. december elsején írta alá. A Diákhitel Központ ekkor a Troia Media Kft.-vel kötött megállapodást, a dokumentumot Trentin Balázs Lajos írta alá a cég részéről. Trentin Balázs neve aligha lehet ismeretlen Magyar Péter számára, a Troia Media Kft. vezetője ugyanis jelenleg a Tisza Párt fontos szervezője." Hajrá skywalker_bp, és összes agymosott Pszichopeti bálványozó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!