Bayer Zsolt: A gazember Kuleba után sikerült találni egy még nagyobb gazembert, ezt a Jermakot

2024. szeptember 15. 21:47

Ezek, ha a saját életük a legkisebb veszélybe kerülne, elsőként menekülnének el megbízóik és fizetőik hátsó udvarába, vagyis az Egyesült Államok velejéig rohadt deep-state-jébe – fogalmaz a publicista.

2024. szeptember 15. 21:47
null

Ahogy azt korábban megírtuk, Kuleba lelépett, de itt van Andrij Jermak, aki mindenáron bevonná a NATO-t a proxyháborúba. Úgy tűnik, az ukránok módszere és utolsó reménye egyszerű, de működik. Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője most egy Telegram-posztban reagált az orosz elnök, Vlagyimir Putyin nyilatkozatára, amelyben az orosz elnök a NATO elleni háborúról beszélt.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

Ukrajna sikerrel kényszerítette rá a saját stratégiáját hatalmasabb szövetségeseire.

Jermak ugyanis amellett kardosokodik, hogy az Oroszország területén történő mélységi csapások engedélyezése felgyorsítja az orosz terror problémájának megoldását. Azaz nem fogja lehetővé tenni, hogy a világ más országaira is átterjedjen, amit Putyin annyira szeretne. Vagyis az ukránok szerint a béke záloga nem más, mint Oroszország belsejének a bombázása NATO-fegyverekkel.

Ezt is ajánljuk a témában

A gazember Kuleba után sikerült találni egy még nagyobb gazembert, ezt a Jermakot” 

kommentálta a hírt Bayer Zsolt publicista legújabb véleménycikkében a Magyar Nemzet oldalán.

A publicista arra is reagált, hogy az RBC-Ukraina cikke szerint az ukrán elnök meghallgatta az ukrán fegyveres erők főparancsnokának, Olekszandr Szirszkijnek a jelentését. Volodimir Zelenszkij így nyilatkozott: „Most beszéltem Szirszkij főparancsnokkal. Jelentette a frontról, hogy a Donyecki terület kulcsfontosságú, tartjuk a pozíciónkat, bármilyen nehéz is. Ahogyan azt előre láthattuk, alapvető érdekünket védjük – a tűzszünetet, a békét. Nyomást gyakorlunk Oroszországra, és mindent megteszünk, hogy a háborút ott éreztessük, ahonnan Ukrajnába hozták” – magyarázta Zelenszkij a kurszki ukrán művelettel kapcsolatban.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint kiderült, Zelenszkij szerint az ukránok orosz, Kurszki területen folytatott hadművelete hatással volt az ukrajnai fronton kialakult helyzetre. Ez minden bizonnyal igaz, csak éppen fordított előjellel, mint azt az ukrán elnök próbálja sulykolni. A tények ugyanis azt mutatják, hogy a donyecki ukrán erők az összeomlás szélén vannak, az oroszok már hetek óta érdemi ellenállás nélkül törnek előre.

Ezt is ajánljuk a témában

„Pontosan így. De legalább Camus igazsága érvényes ezekre, miszerint »önnön pusztulásukat semmibe vették ezek az őrültek, s földalatti vackukban készülődtek a magasztos halálra. A lényeg az volt, hogy ne magányosan pusztuljanak el, hanem hogy magukkal rántsanak egy egész világot«?

Nem, ezekre ez sem igaz. 

Ezek ugyanis nem készülődnek a magasztos halálra, ezek a mások, a többiek magasztos halálára készülődnek, s ha a saját életük a legkisebb veszélybe kerülne, elsőként menekülnének el megbízóik és fizetőik hátsó udvarába, vagyis az Egyesült Államok velejéig rohadt deep-state-jébe” 

– fogalmazott Bayer a hírrel kapcsolatban.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monybbsc
2024. szeptember 16. 21:16
Agyára ment a szerencsétlen Kreml-ügynöknek a sok Bogárlaci-interú.
3baljoska61
2024. szeptember 16. 16:00
Koca, ti hova rohannátok? Moszkvába?
Vasalo
2024. szeptember 16. 11:47
A hülye Stoltenberg is bemondta a vizállást, Méghogy ezt a háborut meg lehetett volna akadályozni. Hát igen,, ha nem tolta volna oda a NATO arzenálját az orosz határokra. Ugyan ki volt akkor a NATO vezére. Ezek a barmok mind egyformák, Karácsioytól kezdve Harrison, Leyen át Stoltenbergig. Ök voltak a felelösek a történtekért, de most már tudják, mit b@sztak el. És ilyenek még mernek ujra bizalomért könyörögni. 💩👿💩👿💩👿💩👿
Agricola
2024. szeptember 16. 10:44
Andrij Jermak, aki mindenáron bevonná a NATO-t a proxyháborúba. A nyugati nagy hatótávolságú precíziós fegyverek Oroszország elleni bevetése a NATO-országok közvetlen részvételét jelentené az ukrajnai harci cselekményekben - jelentette ki Vlagyimir Putyin. Szerinte az ukrán hadsereg nem képes ilyen fegyverekkel önállóan csapást mérni, mert ez csak amerikai és uniós műholdak segítségével lehetséges. "És nagyon fontos, talán kulcsfontosságú - a repülési feladatokat ezekbe a rakétarendszerekbe valójában csak a NATO-országok katonái tudják bevinni. Arról szól, hogy a NATO-országok részt vesznek-e közvetlenül a katonai konfliktusban vagy sem. Ha ez a döntés megszületik, az nem jelent mást, mint a NATO-országok, az Egyesült Államok és az európai tagországok közvetlen részvételét az ukrajnai háborúban" - mutatott rá Vlagyimir Putyin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!