Ukrán hadiblog ismeri be: az oroszok megállíthatatlanul törnek előre Donyeckben

2024. szeptember 15. 09:40

Zelenszkijéknek marad a kurszki Patyomkin-hadművelet.

2024. szeptember 15. 09:40
null

Nyitókép: MTI/EPA/Igor Kovalenko

Az elfogultan ukránpárti Deep State elemzői leszögezték az Instagramon: a Kurszki terület egyes részein az orosz erők tudtak előrenyomulni, más helyeken az ukránok,

 Donyeckben azonban csak az oroszok nyomulnak előre.

Hangsúlyozzák: saját erőik elfoglalták a Kurszki területen lévő Vitrijano, Durovka és Kravlivi települések egy részét, ám „az ellenség elfoglalta Sznagosztot a környező falvakkal együtt”, és előrenyomult Ljubimivka települése fele is.

Hozzáteszik a tények előtt meghajolva: 

a donyecki Halicinyivka települést elfoglalták, továbbá Piszcsany, Hrihorivka, Hosztroj, Heorhijivka, Szinkivka és Ukrajinszka települések közelében is előrenyomultak az oroszok.

Magyarul továbbra is megállíthatatlanul nyomul előre az orosz hadsereg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. szeptember 15. 23:09
Ezek teljesen betegek. Mármint a Mandiner. Még az Oroszországban lévő orosz településeket is ukránul írja. Csökött héberek. :-(
kovsa2
2024. szeptember 15. 20:03
//www.youtube.com/watch?v=jJyTfvaPr9U Hallgatom Douglas Macgregor fejtegetését (5:50-től különösen érdekes.) és közben az jár a fejemben, hogy egy valóban halálos vírus terjed a világban. Nem, ez nem a Covid, nem is az influenza, nem is a veszettség, Habár ez már közel jár az igazsághoz. Ez a vírus a "kommunizmus". Először megfertőzte az Orosz császárságot. Átkeresztelték a vírus hatására Szovjetuniónak. Lassan (70 év) de biztosan megölte. Megfertőztek minket is, 89-re legyűrte a szervezetünket. Most megfertőzte Amerikát és Németországot. Amerika még csak köhög, de No. már belázasodott. Veszít súlyából. Szerencsére elég "nagydarab" volt a fertőzés kezdetén, nehezen gyűri le a kór, de már mutatkoznak a rossz tünetek. Be kellene adni neki az ellenszert, minél előbb. Úgy hívják a gyógyszert, hogy AfD. Két adagot már bevett. Remélem a harmadikat is megkapja 22.-én Brandenburgban.
Reszelő Aladár
2024. szeptember 15. 14:17
Szóval annyi történt, hogy most mindketten idegenben keztek harcolni. Ki rántja el hamarab kormányt? Akinek hamarabb elfogy a serege. Ez a nyugat szerint az orosz lesz. A matek szerintm meg nem. De mivel a matek rasszista tudomány, ezért Ukrajna győzni fog.
altercat1
2024. szeptember 15. 12:54
Mamalikánál viszont győztek az ukránok... Bugyinka Leráncsuk, szóvivő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!